Gündoğandaki 5 yıldız oteli 43 milyon dolara aldıklarında hillside otel tarzında yapmak için turizim bakanlığından 780 milyon teşvik aldı
Alarko Holding KAP:
Bağlı ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi'ndeki paylarımızın kısmen veya tamamen satışı dahil, farklı stratejik alternatifler yoluyla değerlendirilmesi maksadıyla potansiyel yatırımcılarla görüşmelere başlandığı daha önce kamuoyuna duyurulmuştu.
Yapılan görüşme ve değerlendirmeler sonucunda bağlı ortaklığımız Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret Anonim Şirketi'ndeki paylarımızın kısmen veya tamamen satışı veya farklı stratejik alternatifler yoluyla değerlendirilmesi sürecinin devam ettirilmemesine karar verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
6 aylık konsolide 57. 820.104 zarar
Bu enflasyon ortamından bazı gyoların yaptığı gibi 6 aylık değerleme yapmıyorlar. Bu nedenle değerleme karı ile birlikte favök karları da son 2 çeyrekte patlama tarzı geliyor. bazı şirketlerin 6 aylık bazıların ise 12 aylık değerleme yapmaları nedeniyle gyoların karşılaştırılması çok sağlıklı olmuyor.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Spk bankof'a dokunamadigi için manipülasyonlar hep bunlar üzerinden yapılıyor. Bu tip kurum ve uzantılarının hacimsiz tahtalar üzerinde manipülasyon yapmasının engellenmesi lazım ama kimi kime şikayet ediyorsun. 13-14 milyon lotla yükselen tahta birkaç yüzbin lotla bu hale getiriliyorsa bu manipülasyondur.
Aynı işlemlerin binde birini yapsak hakkımızda işlem yaparlar. Ama buna tenezzül edecek kadar ahlak ve şeref yoksunu olmadık. Birgün bu tezgaha ortak olanların yargılanacağı günü görmek istiyorum.
Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.
Sözde borsada fiyat arz ve talebe göre oluşuyordu. Sosyal medyada dobra bir kadına enflasyonun düştüğü ile ilgili bir fikrini sordular. Ha si........sin. diye oldukça yerinde bir cevap vermişti. Aynı cevabı vermek isterdim. Geçmişte (deprem zamanı)bununla ilgili önlem alımak istenmişti. Yok hacim düşecek,yok borsa sığlaşacak diye 2 gün dayanamadılar vazgeçtiler.
Sonuçta borsada fiyatı spekülatör belirliyor. Polytek'te tam 5 yıl bekledim. 2019'da 62'den sattım. Sonrasında 2 aracı kurum (adını vermeye gerek yok) kağıdı 20 000 TL'lere kadar sürdüler. Ne ucuzluğu, ne pahalılığı. Arz nerde, talep nerde. Biz kuklayız bu sahnede istediği gibi oynatıyorlar. Ama kazığın büyüğü devletin bütçesine giriyor. Vatandaş asla dövizden,altından vazgeçmiyor. KKM'den çıkan yine dövize gidiyor. O yüzden ülke ekonomisi akıl almaz faiz giderine katlanmak zorunda kalıyor. İnsanların sisteme güveni kalmamış. Her kurum söğüşleme aracına dönüşmüş. Bu işin sonu normalle bitmez.
Yer İmleri