-
270 yakıp 255 gösterene destek verilmez,ayıp yahu,tradeninde içine etti bu deli.
-
Ulen deli 217 iyi fiat dedik aldık 222 postaladık ne olur olmaz diye gel 236 üstüne at,boşuna demiyoruz delidir ne yapsa yeridir,neyse ufakta olsa kar kardır,kent asap bozmaya devam ediyor oda 970,geldiği yer tepeden 1500,mecbur onu bekleyeceğiz...ytd.
-
236 yaptır bugünde 222
delinin hissesi nasıl olsa,traterler için biçilmiş kaftan aldığın yeri iyi belirlemek şartıylan,nasıl 400 üstüne attı hala şaşıyorum,zaten geldiği yer tepeden 850,dip olarak indiği yer 90
,yani iyi yerde sayılır şu an,iyiki 100-150 değil
-
205 bile yaptırdı bu deli,peşinden hoop 217,baktılar millet kaçışıyor bir olta atalım bari dediler,zirveden yani 400'den 200
...artık eski zirvesi olan 850 tekrar görülürmü bilemiyorum
-
Deli lavuk bıkmış olmalıki alın bunu götürün yoksa hisse pazarlıyamıyorummu dedide bugün tavan çekti 236.5.
-
Sebepsiz düştüydü,şimdi sebepsiz yükseliyor,adı delidir hiç ne yapacağı belli olmaz,300 olur 200 olur,çünkü işine belli olmaz,ben 236 tavandan çoğunu çıkmıştım kalan artıklarıda giderken postaladım gittim,çoğu 200 altı hesap yapıyordu tuş etti deli onları,şu sıralar 270
-
270 üstüne at,düş 244
,yine burası iyi sayılır,bu deli 220 altına bile indirmişti,şimdi olta atıp balık avlıyor,bunuda yazmaya gerek yok devamlı yapıyor,270 yaptığında çoğu umutlanmıştı,umut şimdi havada bulut oldu
-
Deli yine bastı aşağıya radara takıldı spk tarafından devreleri yandı 234
,zaten ceza almıştı,sabah açılış 249 şimdi 234
,çok takip isteyen hisse !!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri