Sayfa 696/977 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon
Arama sonucu : 7811 madde; 5,561 - 5,568 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. BYD ve Cherry Türkiye den çekirge sürüsü gibi istila edecekler Avrupa yı
    Hiç bir Avrupalı şirket baş edemiyecektir Çinliler ile. Bizimkilerde dahil tabi

https://www.bloomberght.com/volkswag...karari-2359411

2. Türkiye nadir toprak elementlerini işlemek için Çinle görüşüyor

Türkiye, nadir toprak elementleri rezervlerini işlemek için Çin ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Olası işbirliği ülkeyi Çinli elektrikli araç (EV) ve batarya üreticileri için daha cazip hale getirebilir.

Çinli üreticiler, Türkiye nin Gümrük Birliği üyeliğinden yararlanarak, Avrupa daki pazar paylarını artırmaya çalışıyorlar. Türkiye halihazırda BYD ve Chery Automobile Co Ltd. ile ülkede fabrika yatırımları için müzakereler yürütüyor.

https://www.bloomberght.com/turkiye-...usuyor-2359494

3. Bunca beklenti ile 2 yıl içinde 1000 ne gitmezsen hatrım kalır sende Ege Gübre

Önce 700 dönüm imarlı arsanın ve limanın değerlemesi yapılacaktır bence
    Muhtemelen özsermayesi 40 milyar civarına çıkacaktır diye düşünüyorum
    Bu hesaptan hareketle bedelsiz potansiyeli %40.000 civarına çıkacaktır

Değerleme, yüksek bedelsiz, yeni iş ortaklığı veya satılması durumunda dediğim rakama kolayca gelir diye düşünüyorum

Siz yinede gaza gelmeyin derim. Bunlar benim naçizane hayallerim ve beklentilerim

bilanco hangi tarihte açıklanacak.. diğer senetlerin bilanco tarihleri hakkında bilgisi olan var mı..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,170
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bilanco hangi tarihte açıklanacak.. diğer senetlerin bilanco tarihleri hakkında bilgisi olan var mı..
    iyi çalışmalar..
    EGE GÜBRE SANAYİİ A.Ş. Faaliyet Raporu (Konsolide) 30.09.2024 ama bence o kadar beklemez belki bu perşembe cuma yollar
    11.11.2024te de diğeri açıklanacak sevgili esozcan !
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

paylaşım için bende bir grafik ile teşekkür edeyim sn Filozof..

yeşil beyaz paralel olduğu sürece yükseliş devam eder.. paralellik bozulur ve flama oluşursa flamanın kırılması takip edilir.. paralel gerçekleşinceye kadar beklenir.. paralel bir birine ne kadar yakın ise o kadar güçlü olduğu şeklinde yorumlanabilir..
    iyi çalışmalar..

ttps://hizliresim.com/jrmraab][/url]
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Bunca beklenti ile 2 yıl içinde 1000 ne gitmezsen hatrım kalır sende Ege Gübre

Önce 700 dönüm imarlı arsanın ve limanın değerlemesi yapılacaktır bence
    Muhtemelen özsermayesi 40 milyar civarına çıkacaktır diye düşünüyorum
    Bu hesaptan hareketle bedelsiz potansiyeli %40.000 civarına çıkacaktır

Değerleme, yüksek bedelsiz, yeni iş ortaklığı veya satılması durumunda dediğim rakama kolayca gelir diye düşünüyorum

Siz yinede gaza gelmeyin derim. Bunlar benim naçizane hayallerim ve beklentilerim
    nemportu da çinliler işletiyor diye hatırlıyorum...geçen gün nemportun sermayesini merak edip internetten araştırdım ama bulamadım...tahminlerime göre egegübre nemporttan daha potansiyelli olacağı için sermayesi de en az %50 daha fazla olması gerekiyor...işlek ve yüksek bir kapasiteye sahip limanın sermayesi kaç tl olmalı ?? 1 milyar tl dersek ve şu anki 100 milyonluk sermayeyi göz önüne getirdiğimizde bence 10 katlık bir sermaye artışı yapmaları gerekiyor....o vakit borsa fiyatının da 10 a bölünmesi gerekiyor...yani mantık olarak da düşündüğümüzde her şey istediğimiz gibi giderse ???? 1000 tl lik borsa fiyatı 1-2 yılda mümkün olabilir...yani hayalimiz göle maya çalmak değildir...gerçekleşmesi mümkün olan bir ihtimaldir... bu hayal ve ihtimali seviyorum...çürümez kokmaz bir kenarda kalsın bakalım...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

8. Nemport ile bize ayıran en büyük özellik liman sahası keko dostum
    Nemport liman sahası toplamda 285.000 m2. Tceege liman sahası 700.000m2

Artı Nemport su derinliği devasa iskele büyütmelerine rağmen 18 metreye çıkabildi ancak
    Tceege iskelesi mevcutta zaten derinliği 28 metre. Yani devasa gemiler için ideal su derinliği

Bu 2 özellik Tceege limanı vazgeçilmez kılıyor bölgede

Sayfa 696/977 İlkİlk ... 196596646686694695696697698706746796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •