BYD ve Cherry Türkiye den çekirge sürüsü gibi istila edecekler Avrupa yı
Hiç bir Avrupalı şirket baş edemiyecektir Çinliler ile. Bizimkilerde dahil tabi
https://www.bloomberght.com/volkswag...karari-2359411
BYD ve Cherry Türkiye den çekirge sürüsü gibi istila edecekler Avrupa yı
Hiç bir Avrupalı şirket baş edemiyecektir Çinliler ile. Bizimkilerde dahil tabi
https://www.bloomberght.com/volkswag...karari-2359411
Türkiye nadir toprak elementlerini işlemek için Çinle görüşüyor
Türkiye, nadir toprak elementleri rezervlerini işlemek için Çin ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor. Olası işbirliği ülkeyi Çinli elektrikli araç (EV) ve batarya üreticileri için daha cazip hale getirebilir.
Çinli üreticiler, Türkiye nin Gümrük Birliği üyeliğinden yararlanarak, Avrupa daki pazar paylarını artırmaya çalışıyorlar. Türkiye halihazırda BYD ve Chery Automobile Co Ltd. ile ülkede fabrika yatırımları için müzakereler yürütüyor.
https://www.bloomberght.com/turkiye-...usuyor-2359494
Bunca beklenti ile 2 yıl içinde 1000 ne gitmezsen hatrım kalır sende Ege Gübre
Önce 700 dönüm imarlı arsanın ve limanın değerlemesi yapılacaktır bence
Muhtemelen özsermayesi 40 milyar civarına çıkacaktır diye düşünüyorum
Bu hesaptan hareketle bedelsiz potansiyeli %40.000 civarına çıkacaktır
Değerleme, yüksek bedelsiz, yeni iş ortaklığı veya satılması durumunda dediğim rakama kolayca gelir diye düşünüyorum
Siz yinede gaza gelmeyin derim. Bunlar benim naçizane hayallerim ve beklentilerim
bilanco hangi tarihte açıklanacak.. diğer senetlerin bilanco tarihleri hakkında bilgisi olan var mı..
iyi çalışmalar..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
paylaşım için bende bir grafik ile teşekkür edeyim sn Filozof..
yeşil beyaz paralel olduğu sürece yükseliş devam eder.. paralellik bozulur ve flama oluşursa flamanın kırılması takip edilir.. paralel gerçekleşinceye kadar beklenir.. paralel bir birine ne kadar yakın ise o kadar güçlü olduğu şeklinde yorumlanabilir..
iyi çalışmalar..
ttps://hizliresim.com/jrmraab][/url]
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
nemportu da çinliler işletiyor diye hatırlıyorum...geçen gün nemportun sermayesini merak edip internetten araştırdım ama bulamadım...tahminlerime göre egegübre nemporttan daha potansiyelli olacağı için sermayesi de en az %50 daha fazla olması gerekiyor...işlek ve yüksek bir kapasiteye sahip limanın sermayesi kaç tl olmalı ?? 1 milyar tl dersek ve şu anki 100 milyonluk sermayeyi göz önüne getirdiğimizde bence 10 katlık bir sermaye artışı yapmaları gerekiyor....o vakit borsa fiyatının da 10 a bölünmesi gerekiyor...yani mantık olarak da düşündüğümüzde her şey istediğimiz gibi giderse ???? 1000 tl lik borsa fiyatı 1-2 yılda mümkün olabilir...yani hayalimiz göle maya çalmak değildir...gerçekleşmesi mümkün olan bir ihtimaldir... bu hayal ve ihtimali seviyorum...çürümez kokmaz bir kenarda kalsın bakalım...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Nemport ile bize ayıran en büyük özellik liman sahası keko dostum
Nemport liman sahası toplamda 285.000 m2. Tceege liman sahası 700.000m2
Artı Nemport su derinliği devasa iskele büyütmelerine rağmen 18 metreye çıkabildi ancak
Tceege iskelesi mevcutta zaten derinliği 28 metre. Yani devasa gemiler için ideal su derinliği
Bu 2 özellik Tceege limanı vazgeçilmez kılıyor bölgede
Yer İmleri