Sayfa 186/660 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 5275 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Borsa kısa orta uzun vade de üstten sat alttan al olmuştur türkiye için. 2008 de 5 dolar olan borsamız şu an 3 dolar bile değilse birisi çıkıp grafikler ile uzun vade de nasıl zengin olduğunu anlatıyorsa ağzına kürekle vurun. efendim ben 20 senedir fort tuprs eregl tutuyorum da . eee zengin mi oldun. 50.000 doların 1.000.000 dolar mı oldu. 20 senede zaten işinde başarılı aklın başında ise zengin olurdun. Bu ülkede HİÇ parası olmadan borç la ev alarak servet yapanlar , zengin olanlar var. Hemde hiç aklınıza gelmeyecek kişiler.
    Bu froto özünde bir yorum değildir . Genel bir borsa piyasa bakış açısıdır.
    Hocam sorması ayıp ama çok merak ediyorum sende hangi hisseler var şu anda? Ve planın nedir? Teşekkürler.
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Hocam sorması ayıp ama çok merak ediyorum sende hangi hisseler var şu anda? Ve planın nedir? Teşekkürler.
    Herşeyi yazdım. froto da geçen sene 50 dolar hedefim vardı. Maliyetim de 24 dolar idi. 40 dolara kadar yasladılar ama oradan sert yabancı satışı ile iş bozuldu . Sonra da toparlayamadı. Bu arada 400 1200 yaparken topikde tek yazısı olmayanlar topiğe dadanınca dedim ben kaçar 33 34 dolar arası temettüler hariç satış maliyetim oldu. Sıfır hisse ddkkm - dolar ve froto satış dan gelen tl ler ppf de duruyorum. Borsa da piyasalar da sinyal bekliyorlar bence. NAS a mı dönüş . Yok böyle daha da acıtarak devam mı. ? NAS a dönülürse borsa mı dolar mı kararsızım. froto=dolar . Bakışı mantıklı olabilir. Piyasa kaçar mı. Kaçada bilir. Üzülür müyüm . Açık söylim hayır. Her kaçanı yakalama gibi bir iddiam olmadı. Bir yerlerden bir hisseye tutunabiliriz herhalde.2021 de başlayan ralliyi 2022 aralıkda girdiğim frotodan ucundan biraz yakaladım işte. ABV.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Borsa kısa orta uzun vade de üstten sat alttan al olmuştur türkiye için. 2008 de 5 dolar olan borsamız şu an 3 dolar bile değilse birisi çıkıp grafikler ile uzun vade de nasıl zengin olduğunu anlatıyorsa ağzına kürekle vurun. efendim ben 20 senedir fort tuprs eregl tutuyorum da . eee zengin mi oldun. 50.000 doların 1.000.000 dolar mı oldu. 20 senede zaten işinde başarılı aklın başında ise zengin olurdun. Bu ülkede HİÇ parası olmadan borç la ev alarak servet yapanlar , zengin olanlar var. Hemde hiç aklınıza gelmeyecek kişiler.
    Bu froto özünde bir yorum değildir . Genel bir borsa piyasa bakış açısıdır.
    Fedor kerizi efes i de batırdı endeksi de batırdı

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Herşeyi yazdım. froto da geçen sene 50 dolar hedefim vardı. Maliyetim de 24 dolar idi. 40 dolara kadar yasladılar ama oradan sert yabancı satışı ile iş bozuldu . Sonra da toparlayamadı. Bu arada 400 1200 yaparken topikde tek yazısı olmayanlar topiğe dadanınca dedim ben kaçar 33 34 dolar arası temettüler hariç satış maliyetim oldu. Sıfır hisse ddkkm - dolar ve froto satış dan gelen tl ler ppf de duruyorum. Borsa da piyasalar da sinyal bekliyorlar bence. NAS a mı dönüş . Yok böyle daha da acıtarak devam mı. ? NAS a dönülürse borsa mı dolar mı kararsızım. froto=dolar . Bakışı mantıklı olabilir. Piyasa kaçar mı. Kaçada bilir. Üzülür müyüm . Açık söylim hayır. Her kaçanı yakalama gibi bir iddiam olmadı. Bir yerlerden bir hisseye tutunabiliriz herhalde.2021 de başlayan ralliyi 2022 aralıkda girdiğim frotodan ucundan biraz yakaladım işte. ABV.
    Teşekkürler
    Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Fedor kerizi efes i de batırdı endeksi de batırdı
    Yahu kardeşim kim bu Fedor? Forumda bir Fedor muhabbeti dönüyor, önüne gelen adama saydırıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Yahu kardeşim kim bu Fedor? Forumda bir Fedor muhabbeti dönüyor, önüne gelen adama saydırıyor.
    Nasıl bilmezsin ya
    Tarihin en büyük ugursuzu

7.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Nasıl bilmezsin ya
    Tarihin en büyük ugursuzu
    Vallahi bilmiyorum ya. Gelmesin o zmn FROTO'ya

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    . eee zengin mi oldun. 50.000 doların 1.000.000 dolar mı oldu. .
    Üstüne üstlük,

2008de 50bin dolar olan evi evi bugün 100bin dolara alamıyorsun.

50bin dolarlik arabayi da alamıyorsun.

Dolar bazında 2 katına çıkmayan hiçbir şey kalmadı neredeyse.

Altın cinsinden para kazanmadıysan zenginleştiğini iddia edemezsin.

Sayfa 186/660 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •