-
her seyin hakkini verdim simdi kendiminde hakkini vereyim ,
benim konustuklarimin cikmadigi olmadimi tabi ki benimde tutturamadigim var , yada belki dogru dusundum ama patronun politikasi benim hesabimi bozdu bu yzuden soyledigim sey cikmamis olabilir ,
dedimki zamaninda hisse fiyati bolunmeden once buralara gelmesi lazim dedim ama bolunmeden once benim verdigim degerlere gelmedi , zaten ongorumu yaptiktan sonra daha sonra bi yazi yazdim patron hisseyi 40 liradan bolmek icin yemin etmis heralde bu gidisle hisse 40 liradan bolunecek gibi gozukuyor dedim , daha cooook onceleri anladim patronun niyetini ama biraz gec oldu daha evvel su fiyatlara gelmesini bekliyorum bolunmeden once diye yazmis olduk bi kere ,
normal sartlarda gelirdi ama , patron doymamis , baskilamaya devam etti , cikarmadi yukari , tahtaci anasinin gozu , biliyo isi ,
benimde tutturamadigim sey budur , ama patronun hesabi kitabini bildigimiz halde bu kadarini ben bile tahmin edemedim , kagidi 5 liraya bolmez dedim , ama patron buyuk oynuyor , ne kadar asagi cekerse yukari vurdugunda o kadar fazla kari olacak cunku , iste biz mal topladigini biliyorduk ama bu kadarini hesap edecegini tahmin edemedik , patron harbi voleyi vurma pesinde aynen pandemide 4 bucuk liradan 190 a cikardiginda voleyi nasil vurduysa , yine ayni planlarimi yapiyor ne , yoksa hisseyi o fiyatlardan bolup kagidi 5 liraya dusurmezdi ...
bilginize
-
sasa , Holanda da Sasa Trading isimli yatirim sirketini kurmustu ,
sasa nin web sitesinde erdem oglunun bi yazisi vardi , yumurtalikda kurulacak olan entegre tesisimizi 5 ayri sirket halinde kuracagiz ve bu sirketlere yerli yada yabanci ortak alabiliriz diye demeci vardi ,
umidimiz pta nin bu sene sonuna kadar acilmasi , zaten 3 farkli bolumu tamamlanmisti diye hatirliyorum , diger bolumlerin tamamlanmasi icin calismalar devam ediyordu taseron sirketler pta nin bu diger bolumlerini tamamlamaya calisiyorlardi ve tamamlayip sirketten ayrildiklari haberi gelmisti , sirkette calisanlardan alinan duyum boyleydi ,
su anda test calismalari devam ediyor , kismetse bu sene tamamlanirsa , rafineri ve liman insaatlarina odaklanilir ,
yumurtalikdaki entegre tesisin 5 ayri sirket olarak kurulmasi ve ortaklik durumunun olma ihtimali cok guzel ,
daha evvel paylasmistim bi kac ay evvel rusya devlet bakani tc ye yatirimlar yapmak amacli tc yi ziyarete gelmisti , ve sasa fabrikasini yonetim kurulu ile gezip birlikte poz vermislerdi , o zaman dan belki bu yumurtalik icin ortaklik amacli gorusmus de olabilirler , yatirim maksatli tc ye gel ve sasa ya gez , muhakkak bi gun bi yerlerden bi seylerin haberi cikacak insallah , sahsen ben umutluyum bakalim ortaklik ile ilgili ileriki zamanlarda bi guzel gelisme olacakmi gorecegiz ..
ileriki zamanlarda ortaklik ile ilgili bi gelisme olacaksa buyuk ihtimalle patronun bu tahsisli olayi tamamlanip , hisse yeteri kadar baskilanarak yeni dipler yaratilip hisse iyice dusurulup tahtaci istedigi kadar mal topladiktan sonra , emeller gerceklestirildikten sonra yani pta acilis olayi kapanacakki buda 2025 yilini gosteriyor , daha sonra rafineri liman yumurtalik isleri masaya getirilip cocugun adi konacaktir , iste o zaman olacaksa bi ortaklik o zaman aciklama gelir diye dusunuyorum ,
sadece dusunuyorum , tahmin, ongoru beklentidir arkadaslar ..
ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri