Sayfa 786/882 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 6,281 - 6,288 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Her söylediği yalana kendi inanan zavallı..!
    Ne güzel entrikalar böyle..
    Beni takip eden 1900 kişi var şampiyon..!
    Zamanın da çok kişiye faydam dokunmuş,sen kimsin de beni sorguluyorsun ..sen kimsin nerede yazar,çizersin..
    Minnet bilen insan aldığı pozisyonu koruyorsa bundan banane..!

2.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    günlük grafikte beyaz trendi tekrar kırar 28,24 sarı çizgi çekilen değerden destek almazsa baskı artar 31,70 önemli
    25 TL civarına doğru bir overshoot zorlama olur mu diye bakmak lazım...Oralar son 2 yıllık genel ortalamalar, aşağısı zaten throw over... YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

3. ne oldu aslan parçası sinirlendin bak ! bizde yalan olmaz koçero atatp de herkes biliyor git sor zavallı siz ikiniz ve müridleriniz samet'i kaya'sı o'su bu'su alayı aldığınız hisse gruplarında pofpoflayıp duruyolardı hisseyi gerçek borsa ile tanışınca dut yemiş bülbül oldular ben istediğim yerde yazar çizerim sizin gibi twitterda falan elimde ki hisseye ment atıp dikkat çekmem sözde analizciler ! vay ne büyük başarı be 1900 ün yarısı bot hesap kaldı ki bot olmasa bile neyle övünüyorsu 1900 tane kişiyle mi ? ha çok istiyorsan seni tahtaya çizerim teknik diye sorgulamıyorum gerçek yüzünüzü ortaya çıkarıyorum jeton 4 köşeli sizde komple heralde

4. endekste ki 2021 yılından gelen trend kırıldı piyasa çok da güzel değil ben 22-22,10 a kadar bile zorlayacaklarını düşünüyorum 3 aylık grafikte belirtmiştim bilanço vs göre pozisyon almıyorum malesef kazancımı ve paramı korumak zorundayım bazıları pandemiden sonra ki piyasa var sanıyor hala izleyeceğiz bakalım

Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    25 TL civarına doğru bir overshoot zorlama olur mu diye bakmak lazım...Oralar son 2 yıllık genel ortalamalar, aşağısı zaten throw over... YTD

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Keko şimdide berkosan hariç diğer hisselerde parayı çevireceğini söylemiş, daha 2 gün önce gruplarda gezip yeni alımlarımı yapacağım diyordu aylar öncesinde düşür bakalım tahtacı yeni büyük alımlarımı yapalım diyordu , bu tam bir pazarlamacı ya hadi kazanckapisi neyse o boş işlerle uğraşıyor şikayet filan üşenmiyor , ula bu adam günde 10 farklı şey söylüyor pozitif şeyler ama hep. O kadar çok palavra sıkıyorki bir öncekinde ne dediğini unutuyor.
    Bakın yaklaşık 8 aydır burada yazıyorum .her gün ortalama 4 ileti yazsam ,1000 adet iletim olur ..bunların içinden sizi dogrulayacak bir yorumumu getirin haklısınız diyecem...sen ve agresif aynı akıl düzeyine sahipsiniz..hodri meydan ikiniz birlikte bir tane yorumumu ortaya çıkarın...

6. Ben hisse alırken ne hissenin nede endeksin tekniğine bakarım..çok şükür çoğu sefer endeks düşerken ben kazanmisimdir...hem de çok..son örnek egegubredir...berkosan da böyle olmasını bekliyordum...gerçi berkosandan da kardayim ama doğruya doğru tam istediğim gibi olmadı..(fiyat olarak..temel olarak hala çok iyi) sanfm gibi olmasını bekliyordum ki sanfm bunu başardı ..incelendiğinde temel olarak sanfm dan iyidir bile söylenebilir..

7. insan'da biraz utanma olur kaç kere ispat ettim bekle şimdi atatp'den başlayaacağım nasıl gazlayıp fiyat verip sonra satıp kaçtığını

8. Ben berkosanin da akıl ve mantık olarak agresifin seviyesine inebilecegini tahmin etmiyordum...oysa hangi şartlarda egegubreyi satıp ,betkosan alacagimi çok net söylemiştim...
    İkinci bir konu da şudur dün kazanckapisi ve hissedarxd nin yaptığı temel yorumlar oldukça güzeldi..bu güzel ortamı Agresifin sabote etmesini anlarım çünkü elinde berkosan hissesi hiç yok..niyeti her ortamda kaos yaratıp bulanık suda balık avlamaktır...ama berkosan ortağımızin elinde hisse olduğunu biliyorum...
    DBETKOSAN biraz kafanı çalıştır yahu...dikkat et elinde agresifin elinde egegubre var iken hiç bir ortamda egegubreyi elestirmiyor... egegubreyi eleştirenlere de banane ben bedava hisse yapmışım istediği yere düşsün diyor...

Bizim BERKOSAN abimiz de bu agresifi forumlarda baştacı yapıyor... kullanıldığının bile farkında değil garibim..

Sayfa 786/882 İlkİlk ... 286686736776784785786787788796836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •