Sayfa 386/458 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon
Arama sonucu : 3663 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Kira geliri muhakkak ayrı bir portföy olarak yönetilmeli.. Ne tür yatırım yaparsınız bilmem am gelen kiranın en az %50 si tekrar yatırıma dönmeli.. Kira artış oranlarına pek takılmam.. Ben Hisse portföyüme ilaveyi kira gelirimden yaparım.. Çünkü portföyüm kar etmeden satmamak üzere kurulu.. Kar derken de en az %100.. Bizim yatırımcı ne kaybediyorsa acele yatırımdan kaybediyor.

Ekonomi okumuş .. Fayda maliyet hesabı yapan ''ekonomiyi çook iyi bilen '' arkadaşların bizim gibi esnaf tiplerin kiracısı olması manidar.. Ben buna kızıyorum.. Bir ekonomi okumuş arkadaş bunları aşabilmeli.. Emlakta konu bence yaptığın yatırım sana huzur veriyor mu ? ..Ve veya kiracı ile ben geçinebilicek kapasitedemiyim.. Emlak ta bu arada araba gibi 1015 yılda bir satılıp model yükseltilmesi taraftarıyım.. Syglr.

3. %20 25 30 peşinat verip kalanını 18-24 ay arası vade ile alınabilen evler şuan bana çok mantıklı geliyor

4.  Alıntı Originally Posted by Alidelta Yazıyı Oku
    Ekonomi okumuş .. Fayda maliyet hesabı yapan ''ekonomiyi çook iyi bilen '' arkadaşların bizim gibi esnaf tiplerin kiracısı olması manidar.. Ben buna kızıyorum.. Bir ekonomi okumuş arkadaş bunları aşabilmeli.. Emlakta konu bence yaptığın yatırım sana huzur veriyor mu ? ..Ve veya kiracı ile ben geçinebilicek kapasitedemiyim.. Emlak ta bu arada araba gibi 1015 yılda bir satılıp model yükseltilmesi taraftarıyım.. Syglr.
    Hayatımda hiç ev alarak zengin olan esnaf görmedim. Tam tersi geçerlidir; esnaf zengin olduktan sonra ev alır.

Kazanılan paranın kaynağı da evini kiraya verdiği kişinin emeğinin sömürüsüdür.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by AoveN Yazıyı Oku
    %20 25 30 peşinat verip kalanını 18-24 ay arası vade ile alınabilen evler şuan bana çok mantıklı geliyor
    Izmirde varmi acaba cunku ben hic gormedim

6. https://www.sahibinden.com/ilan/emla...69024191/detay

https://www.hepsiemlak.com/balikesir...re/97948-12189

Bu iki ilanda aynı emlakçıdan. Aynı daire. Sabah 3200 tl idi. Aradığımda -satıldı - dedi. Fiyatı 3400 yaptı ilanda. Komedi dünyası. Lafa geldi mi bunlar Demokrat, hatta maalesef ATATÜRKÇÜ ( en büyük tehlike bunlar ) ve en ufak tartışmada kadına saygı diyen tiplerdir. Eşit değilmiydik biz. Kadın olmanın ticaretteki avantajlarını sonuna kadar kullanmak adına diğer tüm dürüst kadınları zor duruma düşüren asalaklar. Bıktık bu emlakçılardan ( artık parmakla gösterilecek kadar azalmış iyiler. )

7.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Evlerinize, yatirimlik konutlariniza arsalariniza sahip cikin. borsada millet duduklendikce feryat figat alternatif “saglam†yatirim arayislari basladi/basliyor.
    borsada .ötler iyice yanmaya başladı.
    herkes gayrimenkulcu olacak bu gidişle.

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    borsada .ötler iyice yanmaya başladı.
    herkes gayrimenkulcu olacak bu gidişle.
    bu birazda ev fiyatlarinin neden dusmedigini acikliyor aslinda

Hic kimse parasini dolara koymak istemiyor

Sayfa 386/458 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız