Sayfa 382/467 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon
Arama sonucu : 3732 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

Londralı ;

Maliyenin radarına takılmış Gayrımenkul Sermaye İradı Vermemiş 700.000 mükellef ve tapu ve ikamet kayıtlarından yola çıkılarak tespit edilmiş potansiyel 1.500.000 mükellef üzerinde işlem yapılacak uyarısında bulundu...

..................

Mehmet Simsek
    @memetsimsek

Kayıt dışı kalmayı zorlaştıran dijitalleşmenin katkısıyla kapsamlı kira denetimlerimizi sürdürüyoruz.

Kira geliri tespit edilen ve birçok defa hatırlatma yapıldığı halde beyanname vermeyen yaklaşık 700 bin mükellef hakkında cezalı işlem yapılacak.

Ayrıca tapu ve ikamet bilgileri kullanılarak kiraya verildiği değerlendirilen 1,5 milyon konut için fiili denetim çalışması başlattık.

Vergilendirilmeyen her tür haksız kazancın takipçisiyiz.

https://x.com/memetsimsek/status/1827644400643481622

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    borsada yatırımcıların ümükleri sıkıldıkça "ya 1+1 alıp kıraya vermek lazım" lafları iyice artmaya başladı.
    siz siz olun konut yatırımını kötülemeyin.
    İnsan kınadığı şeye muhtaç kalırmış.
    Hayat böyle.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

4. Yıllardır vergisini vermeyenlere hiçbir şey yapılmadığının itirafı...700.000 kişi....
    Utandık mı....bittabi hayır....

5. Evlerinize, yatirimlik konutlariniza arsalariniza sahip cikin. borsada millet duduklendikce feryat figat alternatif “saglam” yatirim arayislari basladi/basliyor.

6.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Evlerinize, yatirimlik konutlariniza arsalariniza sahip cikin. borsada millet duduklendikce feryat figat alternatif “saglam” yatirim arayislari basladi/basliyor.
    biraz finansal öngörüsü olan borsadan çıkmıştır bence.

tefas ta bistcoin fonlarına bakıyorum son 3 yılda dolar bazlı senelik kazanç 30% falan.

bunu gördüğüm an son kuruşuma kadar altına geçtim şahsen.

emlak için bizim gibi maaşlı adam kredi bekler o da uzun süre gelmeyecek gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by thron Yazıyı Oku
    biraz finansal öngörüsü olan borsadan çıkmıştır bence.

tefas ta bistcoin fonlarına bakıyorum son 3 yılda dolar bazlı senelik kazanç 30% falan.

bunu gördüğüm an son kuruşuma kadar altına geçtim şahsen.

emlak için bizim gibi maaşlı adam kredi bekler o da uzun süre gelmeyecek gibi.
    Bu kadar sıkılaştırmayı siyasiler kaldıramaz, yakında konut kredilerinin de açılabileceği kanaatindeyim...
    Lakin faizlerin düşmesinden bağımsız, kredilerin açıldığı an, emlak fiyatlarında yukarı bir sıçrama kaçınılmaz olur zannediyorum.
    Konut arzının ivedi teşvik edilmesi, konut krizinin hafifletilmesi için hayati.
    kolaylıklar....

8. Zabıtaların işi gücü ne ki ???

Gitsinler tinyhouse , karavan kovalasınlar !!!

Son düzenleme : british; 27-08-2024 saat: 08:43.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 382/467 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •