Sayfa 850/895 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 6,793 - 6,800 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    cuma aksam aldigimiz mallari sabah acilista verdik , dusmesini bekliyorum , bugunku dususude grafiksel olarak gormustum cuma gununden , sabah verdik , aksama yerine koyariz kismetse , yada dustugu dip noktadan, endeksde gozumuz , endeks degisiminden yonunu yukari cevirirse terste kalmayali diye anlik izliyorum tahtayi , tahtaci dusursun bende her gun lot artirmaya devam ederim , tahtacinin yonu ne taraf ise yaratmis oldugu dalgada sorf yaparim ben ..

sabah verdiklerimizi aksam kapanista tekrar yerine koyduk

ama lot artirarak , lotlar artmaya devam ediyo , tahtaci el mi yaman bey mi yaman , sen dusurmeye devam et , yukarida vursan farketmez zaten bi onceki gunden pozisyonumu almisim , bu seferde yukari cikarken sat al yaparim ,
    duserken 1 kere bilemedin 2 kere trade sansi veriyor ama yukari cikarken testere misali her inis cikista trade sansi var , daha fazla trade edebiliyosun yukselirken , hem yukselisinden hemde trade yaptiginda alim satim kademe farkindan , 2 defa kazaniyosun ...

trade candir ..

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    cuma aksam aldigimiz mallari sabah acilista verdik , dusmesini bekliyorum , bugunku dususude grafiksel olarak gormustum cuma gununden , sabah verdik , aksama yerine koyariz kismetse , yada dustugu dip noktadan, endeksde gozumuz , endeks degisiminden yonunu yukari cevirirse terste kalmayali diye anlik izliyorum tahtayi , tahtaci dusursun bende her gun lot artirmaya devam ederim , tahtacinin yonu ne taraf ise yaratmis oldugu dalgada sorf yaparim ben ..
    Değerli üstadım...

Bir kez daha anladım ki... Aleyhinizdeki örgütlü yapıya uyarak haksızlık etmişim size affola...

"
    2 tane soruya cevap ver yeter.
    1- Göster şu SASA'daki flama neredeymiş?
    2- RTALB ne zaman 300 TL olacakmış.

"

vb. önceki gönderilerinize atıfta bulunan gönderilerle de terbiyesizlik etmişim.

Bu minvalde affınıza sığınarak, son gönderinizde alıntıladığınız önceki mesajınızı anlayamadım.
    Muhtemelen benim eksikliğimdir. Rica etsem bir açar mısınız?

A-"cuma aksam aldigimiz mallari sabah acilista verdik , dusmesini bekliyorum"
    B-"bugunku dususude grafiksel olarak gormustum cuma gununden"

"B" de belirtildiği gibi... Cuma gününden(gün dediğinize göre, gün içi olmalı) "grafiksel olarak" düşüşü gördüyseniz...

"A" şıkkında belirttiğiniz malları Cuma akşam neden aldınız?

Cuma gününün yüzü suyu hürmetine mi?

EK: 2. çoğul şahıs... "Aldığımız", "Verdik" benzeri cümlelerde, "Biz" diyerek sözünü ettiğiniz kimdir? Fakir ben gibi müritleriniz mi?

Mahsustan selamlarım, saygılarımla.

3. tc 3 izlanda 1 mac sonucu

biraz moralimizi duzeltelim

4.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    2 universite okumus , mezun oldugu universitelerden biri amerikan universitesi !! evvelki seneye kadar amerikada yasayan , amerikanin hatta dunyanin en buyuk sirketlerinden birinde calismis birine ingilizceyi bilmedigini soyleyen , EZIK BIR ZAVALLIYLA !! karsi karsiya kaldik
    Saygılar üstadım...
    Hep negatif tarafından tutuyorsun olayın. Oysa ki, izninle titrine ben de ekleme yapmak isterim:

"karsindaki kisi bugun tc deki en buyuk en buyuk saygin bankalarindan birinin bilgi islem departmaninda proje gelistirme bolumunde su anda o bankanin kullandigi bilgisayar sisteminin yaziliminda calismis bir kisidir"

5. "isimizle ilgili verdigim traine lerde"

Bu traine= bir takım "çıraklık eğitimi" sanırım. Ve Fransızca galiba...
    Tabi genel kültürümüz sizin kadar şey değil.
    Hangi konularda verdiniz bu "traine" eğitimini...
    Diyeceğim ama... Sallayın onu.

Şunu daha çok merak ettim:
     Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    Değerli üstadım...

Bir kez daha anladım ki... Aleyhinizdeki örgütlü yapıya uyarak haksızlık etmişim size affola...

"
    2 tane soruya cevap ver yeter.
    1- Göster şu SASA'daki flama neredeymiş?
    2- RTALB ne zaman 300 TL olacakmış.

"

vb. önceki gönderilerinize atıfta bulunan gönderilerle de terbiyesizlik etmişim.

Bu minvalde affınıza sığınarak, son gönderinizde alıntıladığınız önceki mesajınızı anlayamadım.
    Muhtemelen benim eksikliğimdir. Rica etsem bir açar mısınız?

A-"cuma aksam aldigimiz mallari sabah acilista verdik , dusmesini bekliyorum"
    B-"bugunku dususude grafiksel olarak gormustum cuma gununden"

"B" de belirtildiği gibi... Cuma gününden(gün dediğinize göre, gün içi olmalı) "grafiksel olarak" düşüşü gördüyseniz...

"A" şıkkında belirttiğiniz malları Cuma akşam neden aldınız?

Cuma gününün yüzü suyu hürmetine mi?

EK: 2. çoğul şahıs... "Aldığımız", "Verdik" benzeri cümlelerde, "Biz" diyerek sözünü ettiğiniz kimdir? Fakir ben gibi müritleriniz mi?

Mahsustan selamlarım, saygılarımla.

Madem Cuma'dan düşüşü gördünüz grafiksel olarak, Cuma akşamı neden mal aldınız?

Hadi Cuma en dipten alsanız(Ki alamazsınız)=4.69 TL
    Hadi P.tesi en tepeden sattını(Ki satamazsınız)= 4.72 TL

Nasıl oldu o iş? Bi ayrıntı alabilir miyiz?
    Biz de yapalım mümkün olduğunda.

6. "tahtaci el mi yaman bey mi yaman , sen dusurmeye devam et , yukarida vursan farketmez zaten bi onceki gunden pozisyonumu almisim , bu seferde yukari cikarken sat al yaparim ,"

Bi atasözü vardı... Neydi o?

"El bişeyi yemeyen, kendi şeyini bi şey sanırmış...!"

Siz daha iyi bilirsiniz, genel kültürünüz daha geniş.

7.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    herkes goruyor dimi , kufurlu konustu ..

ailesinden aldigi terbiye bu kadar ,

Allahindan bul !!

kufurune bundan daha kotu bi sekilde cevap veremezdim diye dusunuyorum.
    Ahahahaha... Bu arada...
    Nasıl sevindin değil mi?

"Fuck" görünce...
    Mevzuu benim seviyeme indi, tribün de onaylarsa şimdi yürürüm buradan deyu...

8.  Alıntı Originally Posted by ASAP_ Yazıyı Oku
    #SASA
    Bence:
    Bir süredir geçen yılın düşüğü(LLV) olan 4.53 e tutunmaya çalışıyor.
    Tutmazsa onun altında, anlık değeri 3.59 TL seviyesindeki 200 Haftalık ortalama var.

Ek olarak geride gereksiz tartışmalarla yorduk topiği. Şimdi de hayırlı bir şey yapalım.
    Özgün analizleri, küfürleri vb. ile takibe değer bir arkadaş var.

-"SASA'da flama oluşumu" tespit eden*,
    -"RTALB' ın 300 TL ye gideceğini" ima eden, benden farklı olarak ergen dilini asla kullanmayan, saygılı üslubu ile gönüllere taht kurmuş bir arkadaş... Tek derdi insanlara yardımcı olmak...
    Investing vb. de yazıyor. Takibe değer bir arkadaş.

Mutlaka takip edilmeli:
    https://tr.investing.com/members/243683107/comments

Mahsustan selam ve hörmetlerimi iletiyorum kendisine...

*Gerçi 30.08.24 de bu topikte de bazı arkadaşlar, flama oluşumunu tespit etmiş ve "o direğin mutlaka dikileceğini" belirtmiş. Flamayı çizmeyi unutmuşlar ama... Yönü şüpheli olmakla birlikte direk doğru sanırım.

1.Tekil şahıs olarak...
    Tahtacıya falan atarlanmadan fikrim hâlâ aynı:

Sayfa 850/895 İlkİlk ... 350750800840848849850851852860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •