Sayfa 203/687 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 5496 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

1. :D ihtiyaç olmayan birbirikimse buna dayanan 740 da dayanır, bes MATIĞIYLA BİRİKTİRİNLERE FIRSAT SONUÇTA kısacıları, fonaşlrı bilmem ama silkelemeden bırakmıcak gibi duruyor, gelsin 740-750 ye rahatlasın iyice bi stresini atsın şunun şurasında ne kaldı? takribi 20-21 dolar... Gelmese bile benim için buralara yaklaştıkça cazibesi artar, kolombiyalı hatun kıvamına gelir, ne badireler atlattık şimdi eur/usd beklentileri hariç ki o da gerçekleşirse afaki tahminler var sadece ortalıkta hangi badire var neyi fiyatlıyor? Zamanında takribi 60 dan 30 a da düşmüştü sonuç ne oldu? vız gelir tırıs gider ... bugünkü kırmızı uzun mumda ibiş günün en düşüğünde bıraktı aklınca mesaj veriyor :D işte..... mesajına mesaj uleynnn :D bırakın yapsın düzeltmesini güç toplasın... böyle zmanlarda fırsat kollamıyorsam :D işim bittiyse ekranı kapatır giderim zaten huyunu suyunu bilen temettücüler bes mantığındakiler panik yapmaz diye düşünüyorum,
    Son düzenleme : logologo; 11-09-2024 saat: 22:05.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

2. fonlara gelince isteseler harikalar yaratırlar yüzde 500 bile yaparlar isteseler ama vergisi var algısı var hem niye fon sahipleriyle paylaşsın parsayı tek başına hüpletmek varken...az faizin altı az faizin üstü getirili ortalama fonlar bir ya da bir kaç tane reklam amaçlı yüksek getirili fon tam şöyle yatırımcısı en az olandan vitrinlik.... sonrası ne? sonrası özellikle hem bir fon gidip bisteki kendi iştiraki şirketin hissesini yüksekten alıp ucuzdan satıyorsa sağ cebinden sol cebine aktarıyorsa ki yapılmayacak şey değil alangirli yolllarla ki yapılmayacak şey değil fon yatırımcılarının parasını nasıl en yüksek verimde kullandığını iddia edebilir fonlar? beter olsun hangi fonlarsa malı kaptırıyorsa müstahak....emeklilik fonu cart fonu curt fonu pek fazla kafam almıyor :D BİLGİM DE YOK ALANLAR BEREKETİNİ GÖRSÜN Ben BU FON OLAYALRINA PEK ISINAMADIM VAR YA DA YOK AKLIMA TÜRLÜ TÜRLÜ İŞLER alangiler GELİYOR :D güvenemiyorum...
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bofa fonların malını ucuza alıyor da sizin eliniz armut mu topluyor? Siz niye bakıyorsunuz

Tüm para ile içerideyseniz, başka da nakit akışı yoksa bakarsınız tabi.
    Slm patrick.!!!
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bofa fonların malını ucuza alıyor da sizin eliniz armut mu topluyor? Siz niye bakıyorsunuz

Bu keriz en son bunu yazdığında hisse 1000 uzeridi
    200 TL düştü
    Keriz hala aynı kafada
    200 daha düşecek yine aynı
    Yediği valöru enflasyony dusunemiyor
    Hep diyorum müthiş yere tezgah açtılar
    Bu adamların bu denli rahat bu usulsüzlükleri yapabilmesinin nedeni
    İşte bu keriz yüzünden

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Slm patrick.!!!
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    kardeş kapitalizmi daha yakından tanımak için burda olduğunu düşünüyorum yani KAPİTALİZMİN eksik ve ksurularını tespit etmek amaçlı :D yoksa kapitalist enstrümanlarla işin olmaz herhalde :D şaka bir yana AKLIMA YILLAR ÖNCE YAPTIĞIM BİR ARAŞTIRMA GELDİ söylemeden geçemeyeceğim ..bu che nin yerini amerikan destekli kolombiyalılara fiber kablo pardon fidel kastro ispiyonlamış diyorlar zmanaında baya bir araştırmıştım bu yönde güçlü kanıtlar var, k,mler ihanet etti neden yalnız öldü? seviyorsan araştır derim :D fidel sovyetlerle yakınlaşmaya karşı çıkan che yi amerikan destekli kolombiyalılara sattı gerçek bu...

Che: Castro ihanet etti

BOLİVYA ormanlarında hükümet güçlerince ele geçirilmesinin ardından öldürülen efsanevi devrimci Ernesto 'Che' Guevara'nın ölümünün 30'uncu yıldönümünde, hakkındaki bilinmeyen gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Öldürülmesinden önce Che ile konuşan Bolivyalı subay, onun defalarca "Fidel (Castro) bana ihanet etti" dediğini söyledi. Nino de Guzman isimli emekli subay, Che'ye bir tutam tütün verdiğini, onun da çizmesinden bir günlük kendisine uzattığını belirtti. Guzman, günlükte, "Bu kıtanın her köşesine devrim çığlıklarımızın yankısını ulaştırmalıyız" şeklinde ifadeler yazdığını da belirtti.

https://www.milliyet.com.tr/dunya/ch...t-etti-5358088

https://www.latinamericanstudies.org/cuba/guevara.htm

düzeltme : tüm kolombiyalar bolivya olacak :D fordun kolombiyalı hatun kıvamına gelmesini isteyen düşünclerim çağrışımsal olarak yanılttı :D
    Son düzenleme : logologo; 11-09-2024 saat: 23:14.

6. Hadi kardeşim satın şunu. Saat 10:15 oldu halen satış yok.

Cazip değerleme,

yüksek marjlı operasyonlar,

Ford Otosan için güçlü ihracat büyüme beklentileri,

kanıtlanmış iş modeli ve

istikrarlı temettü geliri....

Cazip değerleme. Her allahın günü daha da cazip hale geliyor.

Dibini gördük mü ? Dibini görmeyen....

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

%3 arttı ya
    Artık pahalı gelir bu hisse , alınmaz !!! ;)

Sayfa 203/687 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •