Arama sonucu : 5556 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FROTO - Ford Otosan

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Slm patrick.!!!
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    kardeş kapitalizmi daha yakından tanımak için burda olduğunu düşünüyorum yani KAPİTALİZMİN eksik ve ksurularını tespit etmek amaçlı :D yoksa kapitalist enstrümanlarla işin olmaz herhalde :D şaka bir yana AKLIMA YILLAR ÖNCE YAPTIĞIM BİR ARAŞTIRMA GELDİ söylemeden geçemeyeceğim ..bu che nin yerini amerikan destekli kolombiyalılara fiber kablo pardon fidel kastro ispiyonlamış diyorlar zmanaında baya bir araştırmıştım bu yönde güçlü kanıtlar var, k,mler ihanet etti neden yalnız öldü? seviyorsan araştır derim :D fidel sovyetlerle yakınlaşmaya karşı çıkan che yi amerikan destekli kolombiyalılara sattı gerçek bu...

Che: Castro ihanet etti

BOLİVYA ormanlarında hükümet güçlerince ele geçirilmesinin ardından öldürülen efsanevi devrimci Ernesto 'Che' Guevara'nın ölümünün 30'uncu yıldönümünde, hakkındaki bilinmeyen gerçekler bir bir ortaya çıkıyor. Öldürülmesinden önce Che ile konuşan Bolivyalı subay, onun defalarca "Fidel (Castro) bana ihanet etti" dediğini söyledi. Nino de Guzman isimli emekli subay, Che'ye bir tutam tütün verdiğini, onun da çizmesinden bir günlük kendisine uzattığını belirtti. Guzman, günlükte, "Bu kıtanın her köşesine devrim çığlıklarımızın yankısını ulaştırmalıyız" şeklinde ifadeler yazdığını da belirtti.

https://www.milliyet.com.tr/dunya/ch...t-etti-5358088

https://www.latinamericanstudies.org/cuba/guevara.htm

düzeltme : tüm kolombiyalar bolivya olacak :D fordun kolombiyalı hatun kıvamına gelmesini isteyen düşünclerim çağrışımsal olarak yanılttı :D
    Son düzenleme : logologo; 11-09-2024 saat: 23:14.
    Tüm mesajlarım kendi subjektif ve kişisel görüşlerimi içerir ve asla yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •