Sayfa 546/998 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. YANITIM TEK KELİME: ÇIKAMAYIZ

Son paylaşımında Eğilmez, ekonomideki iyileşmenin yapısal reformlar olmadan sürdürülebilir olmayacağını anlattı:

Yapısal reformlar hariç buradan nasıl çıkabiliriz ? diye soruyorlar bana. Yanıtım tek kelime: Çıkamayız. O zaman iş ciddileşiyor: Peki yapısal reformlara nereden başlamak lazım diye soruyorlar. İlk adım yargı karşısında herkesin eşit, hukukun üstünlüğünün geçerli olacağı bir sisteme geçiş olmalı diyorum.

Soruyu soranlar bir süre düşünüp tekrar soruyorlar:Peki sadece ekonomide bir şeyler yapsak bir sonuç alamaz mıyız?Geçici olarak biraz düzelme olabilir ama sadece ekonomide bir şeyler yaparak buradan çıkamayız diyorum. Biliyorduk böyle olduğunu deyip ayrılıyorlar. Son 5 - 6 yılım böyle geçti desem yanlış olmaz..

https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...-haric-2246732

Elbette turkiyeyi asıl yönetenlere kızıyorum.siyasiler memleketi yönetmiyor.onlar görevli bir nevi atanmış memurlar.cogu vatan haini ama memlekette o kadar çok vatan haini var ki o kısmı da artık ayrıntı.ben bu tiyatrodan sıkıldım.kk ya umut bağlamak onu ve icraatlarını beğenmek falan de diyeyim elbet beğenen beğenebilir.

Misal bu akp gelmeden memleketi askerler yönetiyordu.siyasetciler asker ne diyorsa onu yapıyordu.asker de amerika ne derse onu yapıyordu.olay hiç değişmiyor.bizim çocuklar hep iş başında.simdi de durum aynı AKP iktidar CHP muhalefet rolünü almis ama hep birileri ne derse onu yapiyorlar.

Kk çok ama çok önemsiz bir ayrıntı.yaptigi her şey deniz Baykal'a aynı.simdi de gorevi ozgur devraldi

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Elbette turkiyeyi asıl yönetenlere kızıyorum.siyasiler memleketi yönetmiyor.
    CHP ne zaman yonetti de kizdiniz ?

Sıkıntıda orda zaten sn Tınaz.chp yonetmek istemiyor.altili masayı kurarken kk davutoglunun babacanin oyunun olmadığını bilmiyormuydu.anket yaptırmadı mi.cankayadq Sadullah Ergin aday yapılınca millet chpye oy vermez bunu bilmiyormuydu.istese sandık güvenliğini sağlayamaz miy di.bu çağda kurulan sistemin hala çalışmaması anadolu ajansına mahkum olmak ne demek.tum anketlerde reisin yeneceği tek adayken neden illa ben dersin.hem de en önemli secimde

Ben bu kadar hatanın ka sit siz olamayacağını dusunuyorum.o açıdan ümidim yok.hem de hiçbirinden ümidim yok.bu tiyatrodan aklımızla alay edilmesinden sıkıldım.

8. Türkiyede ekonomi yazar çizerleri şunu hala anlayamadılar arap ümmetçileriyle fedaileri al aşağı edilmedikçe hiçbir şey düzelmez ve düzelme yoluna girmez bunu ne zaman anayacaklar merak ediyorum arap ümmetçilerinide başımıza saran bu arap hastası moruklarda zamanla toprak olunca o zaman chp iktidar olur bir şeyler olur gençlerimizde artık ATATÜRK e sahip çıkacaklar arap ümmetçilerinden kaçacaklar bu ekonomik bunalımın acısını aç ümmetçi moruklar iyice yaşamalılar

Sayfa 546/998 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •