Sayfa 137/391 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3125 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medya hesabından yaptığı "Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti." paylaşımı sildi.

Bakanlık, bebeğin entübe durumda bulunduğunu, kardeşinin devlet korumasına alındığını bildirdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,685
    Düşük sermayeli şirketleri bistten acilen atmak lazım!100.000.000 dan asagi olanları gözaltı pazarina piopa alsınlar!!!
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tekirdağ’da cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla bebek, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Allah belanızı versin .. Ağız dolusu küfür edesim var siz gibilere .. 2 aylık bebek ya ..

SLM....

Affınıza sığınarak....bu yazıyı buraya koymanın ne anlamı olabilir.......

Gerçekten çok merak ettim.....

Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    SLM....

Affınıza sığınarak....bu yazıyı buraya koymanın ne anlamı olabilir.......

Gerçekten çok merak ettim.....
    Neyi merak ediyorsunuz? Bu başlıkta haber içeren her şey paylaşılıyor bu da paylaşılmış ? Neyi sizi rahatsız etti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Neyi merak ediyorsunuz? Bu başlıkta haber içeren her şey paylaşılıyor bu da paylaşılmış ? Neyi sizi rahatsız etti
    paylaşanlarsa şom ağızlıdır oda ayrı bir ironi,yapan yaptığından bulur zaman geldiğinden ayağına dolanır,hani diyoruzya Allah konuşturuyor diye,sebep istanbul sözleşmesini iptal edenler yüzünden,ne isterler zabilerden,hani 2 bakan vardıya biri 1 defadan bişicik olmaz,diğeride çocuğun rızasıylan olmuştur demişti,önce o iki bakanı sallandıracaksın zaten gerisi gelirdi,ülkede ekonomiden sonra ahlakıda bitirdiler yobaz severlik ve korunduğu için,Atatürk böylelerin kellesini boşuna vurdurtmadı,sen yaz MedwiG arkandayız.
    Son düzenleme : MedwiG; 12-09-2024 saat: 20:16. Sebep: Düzeltme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
    Borsa önce 9400 destek buldu 95 üstüne attı,sonra satış yedi 93 oldu,şimdi tekrar 94 üstünde,valla iyi ayar çekiyorlar mafyavari borsa severler.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku

Saygıdeğer yönetici....ben böyle haberleri...her türlü medyada....görmeye bile tahammül edemiyorum....

Böylesine haberleri medya gümdemde tutsun...hergün birkaç dakika...insanlar delirir yahu....

Kaç gündür bu ülke...Narinden bahsediyor....bu durumda çok anormal....

Güç erki gündem değiştiriyor....

Memleket her türlü derdest olmuş....

Koca ülke ne ile uğraşıyor....!!!!!!!

Yetmedi....Refaba denilen kişi....sanırım bu vatandaş aşırı yaşlı....daha önce yaşlılığından ve aşırı kayıplardan bahsetti ......kendinin ne durumda olduğundan haberi yok....beni ne ile suçluyor....bir an önce iyi bir doktora gözükmesi lazım....!!!!!!!!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,140
     Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Pes diyorum ....pessss.....ayıp yahu...insanoğlunu...ki beni hiç tanımıyorsun....bu nasıl bir yazı...bu nasıl bir empati....

Resmen dolaylı olarak beni suçluyorsun....böyle bir suçlamayı...birebir karşımda olan biri yapacak....başına geleceklerden dolayı...halini düşünemiyorum....

Seni adam zannettik ...yazılarını okuduk....

Samimi sölüyorum...açık ve net...yaşamında böyle diyalog yapma...

Resmen bunamışsın sen arkadaş....!!!!!!!!!!!!!
    Bas git,önce ne yazdığına bak ?,ben vatanım ve Atatürk ilkelleri için canımı veririm sende verirmisin ?,yönetici sapıklık olan eylemi paylaşmış,burası bilgi paylaşım topiği,olan durumlar belirtilmiş,o zaman 2 bakanın dediğini benimsiyorsun anlamına geliyor,ben bunak falan değilim,sen bunamadan gencecik beynin bunamışsa önce sen tedavi ol,50 seneden fazla vatanım daha iyi yerlere gelmesi için uğraş veriyorum,zaten sizin gibiler aydınlansın diye paylaşım yapıyoruz sizde okuyup aydınlanıyorsunuz,işine gelmiyorsa o zaman okuma,okuyorsan yorumda yapma güncel olaylar rahatsız ediyorsa,tepkin bana olacağına bu ülkeyi bu hale getirenlere olsun

Sayfa 137/391 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •