Açığa satış, yatırımcıların ellerinde bulunmayan hisse senetlerini ödünç alarak satmaları ve daha sonra bu hisseleri geri alarak ödünç aldıkları kuruma iade etmeleri sürecini ifade eder. Bu stratejinin temel amacı, hisse senedi fiyatlarının düşeceğini öngörerek kar elde etmektir.
Işık Ökte bir program yaptı bofa nın millet kullandığı sistemi daha yeni çıkmış gibi hayretler içinde yorumluyoryukarda ne olduğunu bir daha okuyup daha geniş sorular sorsun diye yapıştırdım.Bu dün olan birşey değilki kaç senedir bu düzenek kullanıldıldı ben burada bunu badem bofası diye seneryomuza koymuştum.Işık beye ve diğerlerine sormak gerek neden bugune kadar sesinizi çıkarmadınız
Aynı bofa 3 gündür pıst 100 ipten aldı dün ne yaptı -750 basıp etliye sütlüye karışmadan seyrediyordu ne zaman Ak yatırım freni patlamış kamyon gibi satış artırdı bofa eksiden +1.500 la kapattı bu makina değişik silahlarla yetkilendirmiş made in TURKEY li tarafından yönetiliyor bu yüzden kimse kimseyi kandırıp türbüne oynamasın .Bu makina sadece açık değil aynı zamanda HACİM için kullanılıyor , size bir soru aynı makina şimşeğin ortodoks politikaları fiyatlanırken gri liste,not artırımı, cds aşağı vs topa girdimi istese yine basardı
ozamanki rolü sadece HACİMDİ şimdi düzeltmede olan borsada ne görev verildiyse elindeki reçeteyi uyguluyor.
Yer İmleri