Helal olsun sana Şenol hoca,10 kişi kalmışsın 1-1 iyi bir sonuç,zaten temennim beraberlikten yanaydı ne şiş ne kebap yandı![]()
Helal olsun sana Şenol hoca,10 kişi kalmışsın 1-1 iyi bir sonuç,zaten temennim beraberlikten yanaydı ne şiş ne kebap yandı![]()
%200 bölünüş rakamı E 1.21-R 0.43...temennim E 1 tl altına inmemesi,takımın durumuna ve şenol hocaya bağlı,zaten yönetimi boş verdik,devamlı bedelli olurmu ?,daha önceki bedelliden gelen paralar ödenmedi ?hırsız hamsi spor,adamlar borsadan bulmuşlar geçimin kaynağını![]()
R fiatı çok düşük,ne o 0.30-40 arası,neyse toplayalım bakalım armutları,ama E durumuna göre yüksek sayılır,çünkü alış düşük,ama R fiatı 1 tl ödeme yaparken,buda 1.30 üstü yapıyor,normalde alınma yeri 0.20 altı...ytd.
Çöpspora gelin,bedava çöp dağıtıyorlar alan yokmibugün 1.13 bile yaktı
R ise 0.26 krş
...ulen yönetim hisseyi ne hale soktunuz,bu hisse zadri zamanındaki duruma düştü,ama o hiç olmazsa 30 üstüne attırmıştı
![]()
Sn refaha rüçhan mi almak Mantıklı E mi
Ayrıca 1000 lot hissem var bu durumda bedelli sonunda kaç hissem olur acaba ve hisse fiyatı nasıl belirlenecek şimdiden teşekkürler
Bilemiyorum,R 0.20 altında olması kanımca,çünkü bedelliye katılım R fiatı 1 tl,E 1.14,belkide bakmışız fırlamış,gerçi çoğu yatırımcı bundan kaçtı 2.70 olunca,biride bendim kaçanlar arasında,ama 2 altına inince tekrar topladık gölü yedik,şu anda bende zarardayım,tabiki kardan zarar,bekliyoruz nasıl olsa zaman bol...ytd.
Yer İmleri