Sayfa 507/584 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557 ... SonSon
Arama sonucu : 4666 madde; 4,049 - 4,056 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

aradaki olası desteklerde bir kenarda dursun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Geçen sene aynı çeyreğe göre çok fazla iyi, geçen sene zarar vardı çünkü, ilk çeyreğe göre de artırmış kar rakamını.
    Bugün niye bu kadar bastılar tuhaf, kötü gelir diye düşündüm açıkçası, bakalım tahtacı ne yapar, pek bilançoyla gittiğini hatırlamıyorum.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Geçen sene aynı çeyreğe göre çok fazla iyi, geçen sene zarar vardı çünkü, ilk çeyreğe göre de artırmış kar rakamını.
    Bugün niye bu kadar bastılar tuhaf, kötü gelir diye düşündüm açıkçası, bakalım tahtacı ne yapar, pek bilançoyla gittiğini hatırlamıyorum.
    Bugünkü düşüşün tek nedeni muhelefetin trol ordusu. Emir gelmiş iktidara iletişim zamlarından saldırın diye onlardan organize saldırıyorlar. Tahtacıda bastı tabi fırsattan istifade.. suç yönetimde. Herşeyin fiyatı misli misli katlarken sen zamları yapmassan böyle her gelir kaynağını kurutursun işte. Şimdide ağlıyorlar yok elektiriğe ,yok internete,una,suya şuna buna fahiş zammış. İyi yani evin kiran maaşın 10-20-30 misli artsın ama senin giderlerin 2-3 kat artsın. Sübvanse işi bitti artık. Yoksa devleti bitirir bu işler. Şu eytlileride iptalederdim.hepsi kaçak çalışıp emekli maaşınıda alıyor...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

4.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Bugünkü düşüşün tek nedeni muhelefetin trol ordusu. Emir gelmiş iktidara iletişim zamlarından saldırın diye onlardan organize saldırıyorlar. Tahtacıda bastı tabi fırsattan istifade.. suç yönetimde. Herşeyin fiyatı misli misli katlarken sen zamları yapmassan böyle her gelir kaynağını kurutursun işte. Şimdide ağlıyorlar yok elektiriğe ,yok internete,una,suya şuna buna fahiş zammış. İyi yani evin kiran maaşın 10-20-30 misli artsın ama senin giderlerin 2-3 kat artsın. Sübvanse işi bitti artık. Yoksa devleti bitirir bu işler. Şu eytlileride iptalederdim.hepsi kaçak çalışıp emekli maaşınıda alıyor...
    Yarın biraz daha basarlar mı?
    Umrumda değil.
    5 milyar dolara Ttkom olmaz.
    Favök 394 milyon dolar oldu
    Ağustosta yapılan %30 zam karlılığı direk yukarıya taşıyacak.
    Bu şirketin 1 milyar dolar yıllık kar edeceği günleri göreceğiz inşallah.

Yapay zeka çağında hızlı internetsiz ev , 5g siz telefon kalmayacak.

5.  Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Yarın biraz daha basarlar mı?
    Umrumda değil.
    5 milyar dolara Ttkom olmaz.
    Favök 394 milyon dolar oldu
    Ağustosta yapılan %30 zam karlılığı direk yukarıya taşıyacak.
    Bu şirketin 1 milyar dolar yıllık kar edeceği günleri göreceğiz inşallah.

Yapay zeka çağında hızlı internetsiz ev , 5g siz telefon kalmayacak.
    Dünyada baba oğul ve torunun aynı zamanda emekli olarak yaşadığı tek ülkeyiz. Devlet gelirlerini yok ederse herşeye sübvanse uygulamaya kalkarsa batar gider. Bu kurumlar devletin gelir kaynağı. Zamanımda 40 milyar dolar fiyat biçiliyordu. Şimdi abonesi , fiber ağı yatırımları misli misli katlamış ve 5 milyar dolar çok ucuz. Sadece fibere 20 milyar dolardan fazla yatırım yapıldı. Zamlar olacak gelirler katlayacak. Hissede ederine gidecek...
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

6. birkaç gündür fatura fiyatlarına kamuoyu oluşmaya başladı. tepkiler devam ederse tavan fiyat uygulaması falan getirir mi acaba devlet diye düşünüyorum? getirse de kendine mi getirecek ttkom da onun tcell de onun. ne düşünüyorsunuz dostlar

7.  Alıntı Originally Posted by gunpowder Yazıyı Oku
    birkaç gündür fatura fiyatlarına kamuoyu oluşmaya başladı. tepkiler devam ederse tavan fiyat uygulaması falan getirir mi acaba devlet diye düşünüyorum? getirse de kendine mi getirecek ttkom da onun tcell de onun. ne düşünüyorsunuz dostlar
    Millet alışsın, seçimde yok 2026-2027 ye kadar enflasyon üstü telekom zamları devam eder. Bu şirketler teknoloji şirketleri ve amortismanı yüksek dolar bazlı yatırımlar yapıyor ayrıca 5g yatırımları geliyor, imtiyaz uzatımı yakın sonuç olarak ciddi kaynak lazım.
    Millet de hem gelişmiş ülkelerdeki gibi yüksek hızlı internet istiyor, ama faturam afrika ülkeleri gibi 50 tl olsun diyor..😬

Majino hattı önünde malsız çulsuz beklemekteyiz.. attığı 2 feyk açıkça görülüyor..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 507/584 İlkİlk ... 7407457497505506507508509517557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •