Sayfa 499/529 İlkİlk ... 399449489497498499500501509 ... SonSon
Arama sonucu : 4226 madde; 3,985 - 3,992 arası.

Konu: CANTE - Çan2 Termik A.Ş.

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Muhalefet Gonzalez in ülkeden kaçınca, seçimleri kaybedince soluğu ABD'de alan Guaido'nun mirasçısı Maria Corina Machado'ya teslim etmiş oldu. Kasedi başa sardı. venezulla yakında ticarete bakmaya başlar.
    Sn Regal1 cante de oluşumun tek nedeni kuyular ve teknik analizdeki sıkışmalar.. (gerçi mevcut sıkışmaların hepsi yatay aşağı kaynaklı) kuyulara çok dikkatli bakmışım ki içine düştüğümüm farkına geç vardım.. umarın hep birlikte çıkarız.. bu arada 1.81 direni halen önemini koruyor.. ardında 1.87 ve 2.03 mevcut..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Sn Regal1 cante de oluşumun tek nedeni kuyular ve teknik analizdeki sıkışmalar.. (gerçi mevcut sıkışmaların hepsi yatay aşağı kaynaklı) kuyulara çok dikkatli bakmışım ki içine düştüğümüm farkına geç vardım.. umarın hep birlikte çıkarız.. bu arada 1.81 direni halen önemini koruyor.. ardında 1.87 ve 2.03 mevcut..
    17 eylüle kadar ciddi bir şey beklemek doğru olmaz. Bunu sadece CANTE için söylemiyorum. Borsamız için söylüyorum. Şu anda hiçbir analizin , hiç bir görüşün , borsa için söylenecek hiç bir şeyin , anlam ve önemi yok. Yabancı gelecek mi gelmeyecek mi? asıl cevap bulunması gereken soru bu. bunu bilen varsa hep beraber onu dinleyelim. yılbaşı bizim borsanın miladı olacak. ondan önce bir şey olursa beklenir. olmazssa bu bu borsayı yerli kaldıramaz. şimdiye kadar yaşamadığımız bir teknikle karşı karşıya olduğumuzu bilelim diyorum.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    mesela bugün saat 16,30 a kadar. bayrak formasyonundan 1,83 e kadar zıplaması lazım. öyle değil mi?

Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    mesela bugün saat 16,30 a kadar. bayrak formasyonundan 1,83 e kadar zıplaması lazım. öyle değil mi?
    Daha çok, açılmayan şemsiye formasyonu var gibi.
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Daha çok, açılmayan şemsiye formasyonu var gibi.
    [emoji3]
    krdmd in tahtacısı ile aynı kişilerse, brüt takaslı günler gelince iyi para kazanılır bunlardan.

6.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    krdmd in tahtacısı ile aynı kişilerse, brüt takaslı günler gelince iyi para kazanılır bunlardan.
    Sayın regal1,

Gelir tablosu nasıl 😁

Alıntı Originally Posted by kocanas Yazıyı Oku
    Sayın regal1,

Gelir tablosu nasıl 😁
    Borsayı takip ediyorsanız, hiç bir hissenin, gelir tablosunu açı alıp, inip çıkmadığını görürsünüz.
    şu anda takip edilen, 6 aydır fiyatı düşürülen BIST 100 Hisseleri,
    amaçlarına ulaştılar.
    bu arada altında 3000 TL ye kadar geldi,
    Yan tahtalarda üzerlerine düşen hareketleri yapıyorlar.
    ayın 17 si civarına doğru böyle bir tabloya geldik.
    eğer bu tablo tesadüf değilse,
    bazı yan tahtalar aşağı,
    altın aşağı, borsa yukarı olması gerekir.
    hep beraber göreceğiz.

8.  Alıntı Originally Posted by regal1 Yazıyı Oku
    Borsayı takip ediyorsanız, hiç bir hissenin, gelir tablosunu açı alıp, inip çıkmadığını görürsünüz.
    şu anda takip edilen, 6 aydır fiyatı düşürülen BIST 100 Hisseleri,
    amaçlarına ulaştılar.
    bu arada altında 3000 TL ye kadar geldi,
    Yan tahtalarda üzerlerine düşen hareketleri yapıyorlar.
    ayın 17 si civarına doğru böyle bir tabloya geldik.
    eğer bu tablo tesadüf değilse,
    bazı yan tahtalar aşağı,
    altın aşağı, borsa yukarı olması gerekir.
    hep beraber göreceğiz.
    Takibe değer bilgi paylaşımları için teşekkürler. Ayrıca hisse ile ilgili öngörülerinize katılıyorum, vakti gelince de elbette tebriklerimizi göndereceğiz.

Sayfa 499/529 İlkİlk ... 399449489497498499500501509 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •