Sayfa 634/718 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684 ... SonSon
Arama sonucu : 5739 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

1. Bilgilendirme için teşekürederim

2. Bir önceki bilançoya paralel düzeyde kötü bilanço geldiği takdirde düşer miyiz? Ve ne kadar düşeriz?

3. iyi bilançoya sınırlı yükseliş yapan, kötü bilançoyada duyarsız davranır.

Alıntı Originally Posted by kazanmaliyim Yazıyı Oku
    Bir önceki bilançoya paralel düzeyde kötü bilanço geldiği takdirde düşer miyiz? Ve ne kadar düşeriz?

4. Hayal görmeyin.Lübnan da cihazlar patlatılırken İsraile karşılık verildiğinde 60 TL altını görecektir.Silahları doldurdum, düşerse yeni alımlar yapacağım.4.Ç umudum var,ama ortam hiç iyi değil.

5. Eşref Güneş UFUK
    Eşref Güneş Ufuk, İsviçre’nin St. Gallen Üniversitesi İşletme Bölümünde lisans eğitimi gördükten sonra
    İsviçre’nin çeşitli firmalarının satış ve pazarlama bölümlerinde çalışmış, Türkiye’de Kemer Golf &
    Country Club, Superonline ve yine bir Çukurova Grubu şirketi olan YKS’de çeşitli üst yönetim
    fonksiyonlarında bulunmuştur. Profesyonel kariyerini Kemer Golf & Country Club’da Genel Müdür
    olarak sonlandırdıktan sonra danışmanlık hayatına adım atan Ufuk, 6 seneyi aşkın süre MCT firmasında
    Yönetici ve Danışman olarak görev almış, Nisan 2010 itibarıyla k2 Danışmanlık firmasını kurarak
    Türkiye’nin çeşitli firmalarının gelişim ve yönetim konularında Yönetim Danışmanlığı, Eğitmenlik ve
    Konuşmacılık faaliyetlerine başlamıştır. k2 Danışmanlık ekibi ile Türkiye’de çeşitli sektörlerde faaliyet
    gösteren 100’den fazla öncü kuruluşa hizmet veren Ufuk, özellikle “Satış& Pazarlama” “Liderlik” ve
    “Strateji” temelli konularda uzmanlaşmıştır. 2015 yılında kurucu ortak olarak K2C Danışmanlık
    firmasının kurulması ile birlikte eğitim faaliyetlerine K2C Danışmanlık’da devam etmektedir.
    27.09.2018 tarihinden beri DEVA Holding’in Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olup, II-17.1 Sayılı
    Tebliğde belirtilen bağımsızlık kriterlerine sahiptir

Alıntı Originally Posted by OOS Yazıyı Oku
    Eşref Güneş belki de küçük yatırımcılara daha fazla zulmedilmesine dayanamayıp istifa etti!

6. 12 aylıklar temettü için iyi gelecekse, artık buralardan toplamaya başlamak mantıklı olmaz mı, bahar döneminde iyi bilanço fiyatlamasını speküle.etmek üzere.

7.  Alıntı Originally Posted by pej Yazıyı Oku
    Hayal görmeyin.Lübnan da cihazlar patlatılırken İsraile karşılık verildiğinde 60 TL altını görecektir.Silahları doldurdum, düşerse yeni alımlar yapacağım.4.Ç umudum var,ama ortam hiç iyi değil.
    Deva holding'in hisse fiyatı Lübnan'ın alacağı insiyatife göre mi şekillenecek yani? Peki Lübnan karşılık vermezse de olumlu görüp yükselecek mi?
    Herkesin saçmalama özgürlüğü var fakat bu kadarı da fazla değil mi

8. Büyük resimi göremiyorsun zira gırtlağına kadar hissedesin anlaşılan. Bölgede topyekün savaş rüzgarları esiyor, Putin Ukraynaya ağır silah veren batıyı sınırlı nükleer karşılık verme ile tehdit ediyor,Kuzey Kore ile askeri işbirliği yapıyor.Sende bu ortamda Deva nın yükselmesini çok beklersin. Düştükçe al ve ortalamanı düşür tavsiyem,paran kaldı ise tabi.Ama kötü senaryo olursa tüm borsa göçer ve çok üzülenler olur emin ol ama sonrasında bekleme gücü olupta doğru hamleyi yapanlar da iyi paralar kazanır. İnşallah kötü senaryo olmaz,bekleyip göreceğiz.

Sayfa 634/718 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •