Sayfa 805/882 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,433 - 6,440 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

Kırmızı barın güzeli olurmu, olur.. 30.41 ve altı kapanışlar gerçekleşirse 30.58 seviyesi oldukça önemli olacak.. iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

kırmızı bar çöp olursa Majino hattı 31.60 savunması devam edecek..hat geçilirse yeni dirençler daha kolay belirlenecek.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. kardeşim ne lot kaptırması ya siz cidden böyle mi düşünğyorsunuz 3-3,5 ay önceki takas ile şuan ki takas farkı nedir ? ben söyleyeyim yok denecek kadar az tahta da iş ve garanti başı çeken 2 kurum nasıl lot kaybettiler acaba

4.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kardeşim ne lot kaptırması ya siz cidden böyle mi düşünğyorsunuz 3-3,5 ay önceki takas ile şuan ki takas farkı nedir ? ben söyleyeyim yok denecek kadar az tahta da iş ve garanti başı çeken 2 kurum nasıl lot kaybettiler acaba
    Ben de senin gibi düşünüyorum..

5. Bu kadar strese ky dayanamaz..
    Baska diyarlara uçup gittiler..

6.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    kardeşim ne lot kaptırması ya siz cidden böyle mi düşünğyorsunuz 3-3,5 ay önceki takas ile şuan ki takas farkı nedir ? ben söyleyeyim yok denecek kadar az tahta da iş ve garanti başı çeken 2 kurum nasıl lot kaybettiler acaba
    Bana kaptırdılar , oradan biliyorum. Kendimin ne yapacağını da ben biliyorum yine.

7. Bana; Philip, citi ve iş sattı. İş in satmasını istemezdim ama benim elimde değil. İnşallah hep beraber kazanırız ne diyeyim…

8.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    Bana; Philip, citi ve iş sattı. İş in satmasını istemezdim ama benim elimde değil. İnşallah hep beraber kazanırız ne diyeyim…
    Dostum sen yatırımcı değil misin..?
    Her alanın ve satanın tahtada hakim olanın malı sanmayın..
    Birileri alır birileri satar,yeni maliyetlenmeler böyle olur..

Sayfa 805/882 İlkİlk ... 305705755795803804805806807815855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •