Alıntı Originally Posted by Jellat Yazıyı Oku
ne trapzon spormuş bedellıye doymuyor
aynen öyle,kılavuzu karga olanın burnu moktan çıkmazmış,1 sene içinde 2 bedelli,daha millet önceki katıldığı bedellinin parasını almadı,öncekinde bedelliye girmedim düştüğünde yani 1.40-50 aralığında hisse almıştım çoğunu 270 üstü dehlemiştim,şimdi 1 cıvarında,R'lerin çoğunu satıp azını bedelliye girdim,oda guya şenol hoca geldi diye,bekleyelim bakalım bu lazoli ne yapacak,zaten olduğu yer çitlenbik parası,2 spor hissesi var elimde çoğunluk,biri bu diğeri mok kargası,oda 8 yapıp 6 sınırına indi,öncekini saymıyorum 22 gözüküyor,karşılığı 80 yapıyor,geçen sezon oraya borsa simsarları yasaklı itler çıkarttı oraya,onlara yasak ceza geldi hisse soluksuz 18'e kadar indi,oradan az lot almıştım 30 üstü okuttum,şimdi 6 cıvarı sürünüyor,buda bedelliye gitti,FB kendi halinde oda fason olarak gazlarlan 200 olmuştu,şu sıralar 120 cıvarında GS kendi halinde devam ediyor 7 cıvarı sürünüyor,geçensene devler ligindeydi onu bile fiatlamadı,ben 10-20 arası bir yer bekliyordum bunun yerine BJK ve FB gitti