Sayfa 472/998 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 3,769 - 3,776 arası.

Konu: Viop LIX

yükselen düşen analizine göre..

bu kadar eksiye bu kadar artı kağıt var.

çoğu hisse artık ben ancak şimdilik bu kadar düşebiliyorum diyor.. orta vadeli için iyi bir analiz bence bu. genelikle tutar.

bu da demektirki uzunca süre yatay piyasa bizi bekler... hektaş gibi 6 7 ay süründürüp hisse yeniden el değiştirmesi .. tepeden alanların lanet olsun diyip sattıktan sonraki sürece geçiş.

Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Soruma cevap veren arkadaşların Yıldızlarını parlatayım istedim istisnasız hepsine
    adlı kullanıcıya tekrar itibar puanı vermeden önce biraz diğer kişilere de puan vermelisiniz.
    diye siste uyarısı geldi.

Kaç kişiye yıldız vermek lazım ki bir tur daha dönelim çözemedim
    Bir kere bende "kapanışmetre"de sormuşdum.
    40 demişlerdi.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3. u-100 ve sp500 TL bazlı grafikler benzer tarihlerdeki yaklaşık TL değerleri..

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    u-100 ve sp500 TL bazlı grafikler benzer tarihlerdeki yaklaşık TL değerleri..

Mesafe ölçümü yaparak yuzdesel yapistirabilir misin? Bizden yirmi kat daha mı çıkmış teres? 2010 dan günümüze

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mavsar üstad.

borsada devir daim makinası gibi düşün.. hisseler el değiştirmek zorunda. kasanın herzaman kazanması için bu şart.

bir hissede en iyi alım yeri tepeden % 60-70 arası düşen hisselerdir. özelikle düştükten sonra 6 ay veya 1 sene sürünmüşsse.

kutsal kase gibidir

alım yerinden çok satacağın yer bence daha önemli.. onu kimse bilemez

geçmişte bunu kaçkere denediysem hepsinde kazandım.. hatta buradada kutsal kaseyi açıkladım. benim bir hesap tamamen buna bağlı çalışıyor. diğer hesapta parayı hiç etmekle meşgul oluyorum .. aksiyon bazlı çok enteresan şeyler deniyorum sistem olarak ..

ancak böyle bir enflasyonla ilk defa karşılaştığımız için ve hiç böyle bir ortamda geçmişte bulunmadığımız için... burada en iyi en tecrübeli borsacılar bile borsanın rallisinde çokta kazanamadı. çünkü geçmişte % 30 %40 kar etmek inanılmaz başarıydı.

en tecrübelisi % 50-100 kar ile satmıştır eminim.

şimdi hisseler gittimi % 1000 yani 10 kat gidebiliyor. tabi bunun birde batanı olacak. olmak zorunda. devir daim makinası işte böyle çalışıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Mesafe ölçümü yaparak yuzdesel yapistirabilir misin? Bizden yirmi kat daha mı çıkmış teres? 2010 dan günümüze

yok kabaca 2009 diplerinden bu yana ..TL bazlı u-100, 100 katına çıkmış
    sp 500, 162 katına çıkmış.. grafiksel olarak yapamadım.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

7.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    yok kabaca TL bazlı u-100, 100 katına çıkmış
    sp 500, 162 katına çıkmış.. grafiksel olarak yapamadım.
    Teşekkürler

kısaca orta uzun vadeli varsa aramızdakiler şunu iyi bilir..

herkes satarken alacaksın herkes alırken satacaksın.

bukural hiç değişmez.

Sayfa 472/998 İlkİlk ... 372422462470471472473474482522572972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •