Sayfa 812/882 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bir zamanlar o işte üstüme yoktu...Ekip kurmuştuk hatta... Hatta speklerin aracı kurumlarda adamı vardır diyerekten çaycıya hesap açtırıp oradan al-sat yapıyorduk... Hani şimdilerde bazı arkadaşlar "ben bir kaç kurumdan yapıyorum işlemlerimi" diyerek kendini gizlediğini sanıyor ya; yahu adamların istisnasız bütün kurumlarda elemanı var, bırak kim olduğunu senin işlem yaptığın bilgisayarın IP'sini biliyorlar...

Bir kaç kez yazdığım üzere bu işler gerçekten çok yorucu ve benim için dinlenme vakti geldi...Artık hiç bir hissede çetele tutacak büyüklükte pozisyon almıyorum üstadım...
    25 yılı bitiriyorum borsada..
    1999 yılında açtığım hesap ve tek hesap işlem yaparım..
    Bilmem o işleri çünkü ben şirketi ölçer biçer ve yatırımımı yaparım..
    İhtiyaç olmayan parayla devam ederim..
    Ben hep böyle kazandım ve yine kazanacağım..

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Mantık şunu söylüyor bana...Beklenenden kötü (benim için 30 milyon TL altı) bir bilanço ve aşağı yönlü bir overshoot !..Ancak, bu biraz zamanlama olarak zor gibi çünkü 6 aylıklar denetime tabi ve denetleyici şirket açısından da çok riskli...Hele de bu tip, finansal okuryazarlığı yüksek ve "taşıyıcı" olarak pozisyon almış yatırımcıların çok olduğu bir hissede...Tek bir şikayette lisans iptaline kadar gider nitekim...

Bu arada, bu bilanço Memet beyin bu işin neresinde olduğunu anlamamız açısından tam bir turnusol vazifesi görecek, unutmayalım...
    Kesinlikle doğru söylüyorsun üstadım..
    Bakalım şu bilanço gelsin..
    Ancak kaçırdığın taraf şu;
    Piyasalar neyi sattı..!
    Vururlarsa bizde alırız üstadım..
    Bol kazançlar..

3. Artık yazılımlar ve robot lar var biz ilk başladıgımızda al sat için faks yada telefon ederdik şuan bu canavarlarla baş etmek imkansız...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    bu pozitif sinyal ile 30.86 seviyesindeki senaryoları izleme fırsatı olacak.iyi çalışmalar.
    30.86 kavşak olarak onaylandı.. burası için üzeri güzel altı üzer seviyesi diyebiliriz.. kısaca,yükselecekse bu seviyeyi geçmesi gerekecek.. (30.88) turkuazın da bu seviyede olması, bu seviyeyi güçlü bir direnç haline getirir.. bu seviye geçilse bile kırmız 31.66 üzerine oturmasında yarar var.. yoksa olası bir dönüşte bu 2 seviye (kırmızı turkuaz) stop olarak çalışır.. otobana çıkış için Yatay kırmızı ve pembe üzeri kapanışlara ihtiyaç duyulur.. uzun vade işlem yapanlar mesajımı dikkate almasın..
    kazancınız bol ve daim olsun..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5. Endekse dolar bazlı bakmak lazım. Tarihsel olarak 80 - 510 usd arasında gezinmiş bir bist 100 var. Şu sıra 285 dolar civarında. Ülke ekonomisinde çok olumsuzluk var. Yine de iyi yönetilen şirketler de var. Ben Bist in zirve denemesi yapacak veya çökecek dip denemesi yapacak bir durumunun olduğunu düşünmüyorum. Şu an şirketler için en önemli konunun borcunu rahat çevirebilmesi olduğuna inanıyorum. Büyük şirket , küçük şirket ayrımı yapmıyorum. Borcunu rahat çeviriyor mu bunu önemsiyorum bu dönem.
    Bu dönem belki 3-5 yıl sürecek bir süreç.
    Sağlam adımlarla büyümek çok önem arz ediyor..

6. Bilanço geldi

7. Bilançoda korkulan olmadı ve vuk gibi geldi..
    Satışlar beklentim olan 300 milyonun az üzerinde 307 milyon tl geldi,bravo..

Sayfa 812/882 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •