Sayfa 469/479 İlkİlk ... 369419459467468469470471 ... SonSon
Arama sonucu : 3829 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: CEMTS - Cemtaş Çelik Makina

1. [IMG]Hele bir de bu işleri acemilikten/cahillikten dolayı değil de, komisyon karşılığı yapıyorsanız, Allah cezanızı versin. YTD[/IMG]

Hiç şüphen olmasın, daha önce bir iki defa yazdım. Kişi veya kurumlar çok cüzi bir komisyon karşılığında bu fonlara malı virman yapıp, depo olarak kullanıyorlar.
    Daha sonra tekrar kendilerine virman yaparak fiyat hareketlerinde ve hacimde oynamalar yapıyorlar.

2. tam sınırda şuan. büyük sıçış gelebilir

3.  Alıntı Originally Posted by necromancer Yazıyı Oku
    tam sınırda şuan. büyük sıçış gelebilir
    Vermek için can atıyor, adam keyif alıyor, devreyi kesecek nerdeyse, ekranı izlememek en iyisi, sırtlanın bizi yediğini görmeyelim bari. Endeks rallideyken de çöküşteyken de hep üzüyor vicdansız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Ne adi bir hissesin sen. Hani bazı gitmeyen hisseler için döker, zamanı gelince gider deniyor ya bence bu hissedeki pe..z..venk sadece al sat yapar parasına bakar asla yukarı gitmeyecek gibi. Adam borsaya tarihi sayıda yatırımcı gelmişken enflasyon 5 kat 10 kat patlamışken götürmedi malesef. tam bir deyyuz.

5. bi enflasyon verisi gelir, iyi bir haber gelir, endeks yüzde 3 + yapar bizim ağır eşşek yerinde sayar.

6. bi enflasyon verisi gelir, iyi bir haber gelir, endeks yüzde 3 + yapar bizim ağır eşşek yerinde sayar.
    Hocam ne iyi gelirse gelsin yön hep aşağı hep aşağı. Kasa para dolu, borç yok, GES kuruluyor, elektrik maliyetleri azalacak, bursa organize ve çevresinde bir sürü tarla ve benzeri şeyler aldı, temettü veriyor, kar açıklıyor(enflasyon muhasebesi zırvalıdığından bankadaki tl nakit benzeri paralar değer kaybettiğinden zarar),işler hep aynı rutinde devam ediyor. Sonuç yıllar içinde yatırımcısının parasını çöp eden bir şirket. Şirket sahipleri iyi niyetli değil. Hiçbir bilgi KAP da paylaşmıyor.(şirket sırları ve müşterilerin öğrenilmemesi gibi eski tür esnaf mantığının arkasına saklanıyorlar.) Ama olumsuz haber tahtacının elini güçlendirsin diye hemen KAP a yollanır.(iş alanında düşüşler,bakım,kapatma) Tahtacısıda kimse artık hergün 10-20 kuruş karı cebe atma derdinde. Her daim ucuz hisse görünümünde olduğu için bazen yatırımcı ilgisi çekiyor. Sosyal medyadada iki haber veriliyor. Yeni yatırımcılar tuzağa düşürülüyor. Ne diyelim artık çok yüklü miktar elimde lot vardı.Ama hepsini kafa kafaya bozdurduk. Kar etmedik.Zaman kaybettik. Para eridi gitti. O yüzden şirket sahiplerine hakkımı helal etmiyorum. Bir şirket bu kadar kötü yönetilmez ve yatırımcısına düşman olmaz. Bunu izleyen ve hiçbir şey yapmayan SPK ya da (cimere şikayet etmeme rağmen) birşey diyemiyorum.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by Dr. Who Yazıyı Oku
    Hocam ne iyi gelirse gelsin yön hep aşağı hep aşağı. Kasa para dolu, borç yok, GES kuruluyor, elektrik maliyetleri azalacak, bursa organize ve çevresinde bir sürü tarla ve benzeri şeyler aldı, temettü veriyor, kar açıklıyor(enflasyon muhasebesi zırvalıdığından bankadaki tl nakit benzeri paralar değer kaybettiğinden zarar),işler hep aynı rutinde devam ediyor. Sonuç yıllar içinde yatırımcısının parasını çöp eden bir şirket. Şirket sahipleri iyi niyetli değil. Hiçbir bilgi KAP da paylaşmıyor.(şirket sırları ve müşterilerin öğrenilmemesi gibi eski tür esnaf mantığının arkasına saklanıyorlar.) Ama olumsuz haber tahtacının elini güçlendirsin diye hemen KAP a yollanır.(iş alanında düşüşler,bakım,kapatma) Tahtacısıda kimse artık hergün 10-20 kuruş karı cebe atma derdinde. Her daim ucuz hisse görünümünde olduğu için bazen yatırımcı ilgisi çekiyor. Sosyal medyadada iki haber veriliyor. Yeni yatırımcılar tuzağa düşürülüyor. Ne diyelim artık çok yüklü miktar elimde lot vardı.Ama hepsini kafa kafaya bozdurduk. Kar etmedik.Zaman kaybettik. Para eridi gitti. O yüzden şirket sahiplerine hakkımı helal etmiyorum. Bir şirket bu kadar kötü yönetilmez ve yatırımcısına düşman olmaz. Bunu izleyen ve hiçbir şey yapmayan SPK ya da (cimere şikayet etmeme rağmen) birşey diyemiyorum.
    Aynen öyle doktor, ömrümüzü yedi ama adam olmadı bu hisse.
    Nerdeyse tepeden yarı fiyatına düştü, masa sandalye şirketi sanki oysa dediğiniz gibi varlıklarıyla, mali durumuyla çok iyi bir şirket sahibi açgözlü.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

8. Sayın Bawer kendime sabırlı bir insan derdim ama siz sabrın kitabını artık yazdınız. Bucim tarafını ve burayı da takip ediyorsunuz. İnşallah istediğiniz ve arzuladığınız şekilde hisse iyi yerlere gelir. Ben kendi adıma zarar ile bu defteri kapattım. Hisse adına yukarıda iyi şeyler arasında bedelsiz bölünmeyi atlamışım.(%500 civarı sanırım) Bazen olmuyorsa zorlamamak lazım diye düşünerek nasip de değilmiş diyerek ben çıktım.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Sayfa 469/479 İlkİlk ... 369419459467468469470471 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •