Alıntı Originally Posted by Siesta Yazıyı Oku
Ne kadar basitmiş böyle anlatınca

Sanırsın evrenin sırrını çözdük. Elektron, nötron ,proton birleşiyor atomu oluşturuyor.
Gidelim 1 ton kurşun alalım, içinden atom başına 3 proton eksiltelim, elimizde 1 ton altınımız olsun.

Ne kadar basitmiş hiçbir altyapinin olmadigi, insanlarinin sevilmediğin bir yabanci ülkeye gidip fabrika kurmak... onun tedarik zincirini, lojistigini, servis ağını olusturmak..

Al işte ford

Türkiye'ye geldiginde ne kiyametler kopmuştu.. süleyman demirel de vatan haini ilan edilmişti.
Avrupa birliğinde üretilen araçlar kısıtlamalardan muaf diye biliyorum. Görüldüğü üzere gayet kolay bir şekilde adamlar tesislerini Macaristan’da açacak. Türkiyede fabrika açmasa da ürünlerini buraya rahatlıkla satacak.

“Öyle ki, Macaristan konusunda gözden kaçırılmaması gereken nokta, BYD'nin 2016'dan bu yana ülkede üretim faaliyetlerinde bulunuyor olması. Çinli şirket, ülkenin Komarom kentinde hali hazırda elektrikli otobüs üretimi gerçekleştiriyor.
Komarom'daki tesis, BYD'nin Avrupa'daki ilk üretim tesisi unvanını da elinde bulunduruyor. BYD, Çin haricinde ABD, Brezilya, Japonya ve Hindistan'da da üretim faaliyetlerinde bulunuyor.”

https://m.haberturk.com/byd-avrupa-d...ekonomi?page=2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi