Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
arkadaşlar şimdilik şirket ile görüştüm...şirkete iki iskelenin 100 er metre uzatılması ne zaman biter diye sordum...bana 2025 yılı haziran ayına kadar bitirilmesi planlanıyor dediler...tank çiftliği sözleşmeleri ne zaman biter diye sordum...tank çiftliğini zaten bir şirketin kiraladığını bu kira sözleşmemizin de bu yıl sonunda biteceğini , bitmesi halinde duruma bakılacağını ama tank çiftliğinin de liman sahasına eklenmesinin yönetim kurulunda yakın geçmişte konuşulduğunu söylediler...
diğer site alanından çıkan 700 dönüm araziyi kullanacak mısınız diye sordum...şu anda mevcut alanımızın yeterli olduğunu ama ileride ihtiyaç olduğunda liman operasyonlarımız için kullanabiliriz dediler...
limanı yeniden değerlermisiniz diye sordum ( cevabını bilmeme rağmen nedense her seferinde soruyorum....) bu konunun yönetimin insiyatifinde olduğunu yatırımcıların da bu konuyu çok sorduğunu ,kendisinin de bu konuyu yönetim kuruluna ilettiğini söylediler....
nemrut körfezinden liman olarak en güzel yerde sizin limanınız var byd ve diğer çinli firmaların bölgeye gelme ihtimali var bu şirketler sizinle herhangi bir iletişim kurdular mı diye sordum...bu şirketlerin bölgeye gelmesi potansiyelimizi artıracak ve bu potansiyeli de karşılama imkanımız var dediler..hangi şirket olursa olsun her türlü hizmeti verebiliriz ama şu ana kadar böyle bir iletişim yok dediler....iletişimin olması için byd fabrikasının bitmeye yakın veya bitmesi gerektiğini söylediler...( burada da kendi kişisel düşüncemi söylerken en geç byd nin fabrikasının bitmesine 6 ay kala somut gelişmeler olmalı diyordum.. )
hissemizin performansı borsada bu aralar iyi dedim...kendisi de zaten iyi olmasaydı yatırımcılar beni çok arardı demek ki iyi ki beni hiç aramıyorlar dediler...beklentilerimizin büyük olduğunu söyledim...oda inşALLAH dedi...
görüşmemiz bu kadar sürdü arkadaşlar....bakalım ileride başka konuları da sormak istiyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Xu100 satış derinleşti ulan ege gübre.
brüt takasa giriyormuyuz.
Yer İmleri