https://youtube.com/shorts/SVdK_qTkk...H0PXNsu3cjkw0t
Saddamın attığı Scud füzeleri gibi bir hasar görelim de, ondan sonra anlarız İranın füze attığını.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Suriye'de bize karşı savaşan Hizbullah ve dolayısıyla İran, İsrail zaten pkk kurucusu ve bu toprakları istiyor, yani iki düşman savaşıyor her ikisine de birbirini yok etmesini dilerim.
Ancak İran'ın saldırısı duygusal bir çıkış ve belli ki bir şey olmamış, olsaymış önce İran üzülecekmiş gibi geldi. Yani korkuyor..
Zira tek başına dostu yok Azerbaycan bile İsrail ın yanında inanılmaz ama böyle..
Çok güvendiği Rusya iki eli ile .... doğrultamadı Ukrayna'da, ... Rusya dan medet umuyor.. Suriye'de askerlerimiz öldürüldüğünde, bu sakallı cübbeli adam ve Putin'le Rusya da reyis toplantı yapmıştı pzvnk İranlı kimdi hatırlamıyorum ama zevkten 4 köşe olmuştu Türkiye yi sıkıştırdığı için.. Acınacak adam değiller...
Mantar tabancası kuvvetinde saldırdı , İsrail i karşı saldırı için haklı çıkardı yapacağı başka bir şey de yoktu. Netenyahu zorladı kurnazca..
İran'ın savaşı göze aldığı lafı boştur.... ABD ye haber vermiştir, (uyardım demiş) ama ABD vermedi deyip boşa çıkaracak... Kim ABD ye yalan söylüyor diyecek. ABD dişişleri bakanı Antony Blinken Yahudi ve Netenyahu'nun kankası sayılır..
İsrail artık gerçek sınırlarına ulaşmak istiyor.. Diyarbakır, Mardin, Hatay Antep Urfa da hedefinde tabii.... İsrail bütün insanlığın düşmanı, bu fikri savunan Yahudiler de var hem de New York ta şapkalı , uzun pardösölü tipler den. Acayip adamlar... Anlamak mümkün değil...
5000 iyimser 0 a kadar yolu var , M. Ş. zaten geçtiğimiz aylarda bir hafta vergiyi koyacağız deyip, sonra kaldırdık deyip , ondan bir hafta sonra da sabah 11 de tekrar vergi koyacağız , çalışıyoruz nasıl koyacağımızı diyerek borsanın....,....,., o günden sonra dikiş tutmadı ...
Bunu neden yapar bir bakan bu tecrübe ile ben bilemedim , o zaman açığa satış da koy millet satmazsa 2000 e indirin borsayı..
Aile bakkaliyesi ile dostlar kıraathanesi de halka arz edilse izin verecek bir spk ve durup dururken pazartesi sabah bir programa çıkıp vergiyi koyacam demesi, bunlar Patagonya'da oluyor tabii .
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri