sayýn value belkide siz çok haklýsýnýz.bu çeliþkiler gerçekten çok düþündürücü bazanda mide bulandýrýcý.ALLAH bu adamlarý islah etsin. eðer rüþvet için bunu yapýyorlar ise kahru periþan eylesin.bu devlet ,bu cumhuriyet onbinlerce þehit kaný üzerinde çok aðýr bedeller ödenerek kuruldu.sözün bittiði yerdeyiz baþka ne diyelim?
sayýn borsacý ben tofaþýn düþmesinin yegane nedeni rekabet kurumu demedim sadece 10 ay olmuþ hala sürüncemede olmasýný eleþtirdim.varsayýmlar üzerine eleþtirel fikrimi ortaya koydum.borsada tüm hisseler kýpkýrmýzý ortam çok kötü. gördüðüm bir aksaklýðý eleþtirmeyim mi?bende bu þirkete yatýrým yaptým benimde caným yandý.bende bu Türk milletinin bir ferdiyim.TABÝÝKÝ DÜÞÜÞÜN ÇOK FARKLI NEDENLERÝ OLACAK.hiç kimse sen neden böyle düþünüyorsun diye suçlu olamaz.sizce 10 ay olmuþ rekabet kurulu parasý ödenmiþ bir oluþum hakkýnda bir görüþ beyan etmiyorsa bu normal bir þey midir?ortada bir gariplik var deðil mi?
6,13 ü kýrmayaydý iyiydi.....
Bir sonraki destek 5,23 de...
5,23 de abartý bir düþüþ olur....
OBA Makarnýn fabrikasý havaya uçtu o kadar keskin düþmedi,buna ne oluyor ki böyle....
Biraz abartýyorlar gibime geliyor....
5,23 ü nasýl buldum?
Haftalýk grafikde fibonaccinin altýný 13 Temmuz 2022 deki 3,50 e sapladým,üstünü de 24 Haz 2024 deki 10,38 e
5,23 e deðerse ki bence deðmeyecek 3,50-10,38 hareketinin %78 ni geri almýþ olacak ki yuhh derim...
Saygýlar/Baþarýlar....
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
stellantis iþi yýl baþýnda bedeli ödenmiþ alt yapý bitmiþ neyi beliyorsunuz diye sormak herkesin hakký...
onay vermiyecekseniz resmi aðýzdan bir açýklama yapýn insanlar da umutlanmasýn, 355 tl den 205 tl ye sert düþüþ yaþadý bu tahta...
Otomobil ve hafif ticari araç pazarý Eylül'de daraldý
Eylül ayýnda otomobil ve hafif ticari araç pazarý 2023 yýlý Eylül ayýna göre %11,6 azalarak 85.540 adet oldu.
Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneði'nin açýkladýðý verilere göre, Eylül ayýnda otomobil satýþlarý bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %14,61 azalarak 67.434 adet olurken, hafif ticari araç pazarý %1,6 artarak 18.106 adet oldu
https://www.foreks.com/haber/detay/6...ul-de-daraldi/
Taze veri...
Otomativcileri ve lastikçileri zor bir kýþ bekliyor anlaþýlan...
3 ve 4ç lerde artýk kayýp çeyreklerdir diyebilirmiyiz?
Saygýlar/Baþarýlar....
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
Yer Ýmleri