Sayfa 210/398 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Zanga1 Yazıyı Oku
    Erdemirin altın arama sahası olan Sivas Alacahan Köyü altindag tepesine yol bile yapılmış.altindag bölgesindeki resimler facebook da var.Ytd
    https://www.facebook.com/alacahan58?
    mibextid=ZbWKwL
    Merhaba,
    E-CED e düşmüş herhangi bir rapor yok. Bu rapor olmadan ne yol yapabilirler ne de sondaj için platform açabilirler. Ama resimlerde 5-6 tane sondaj makinası faal çalışıyor görülüyor (kuleler dikilmiş).
    Eğer burası gerçekten Altın bulunan alan ve Erdemir sahası ise (Bu sahanın mücaviri demir export altın madeni var) yapılan karotlu sondajlar in-fill sondajlar, yani artık kaynak belirlemeye başlanmış ve üretime dönük yapılan sondajlar.
    Beklediğim fizibilite raporuna bu sondajlar sonrasında 1-2 sene de ulaşıp proses i kurarlar.

Ama, E-CED de herhangi bir rapor olmadığından bu fotograf Demir Export sahasına ait olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    EREGL/TTKOM paritesi yazan bir arkadaş vardı. Rica etsek, güncel parite bilgisi verebilir mi? 😂

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Arkadaş yoğun galiba onun yerine ben yazıvereyim

TTKOM : 48.80
    EREGL : 52.10

3. İran'ın, daha ortada resmi olarak deklare edilmiş bir savaş yokken, 3 önemli isme suikast için misilleme olarak elindeki en yüksek teknolojiyle karşılık vermesi garip değil mi? Karşı taraf teknolojisini kademe kademe gösteriyor. 2. Dünya savaşının son yıllarında Almanya karadan kumanda edilebilen ve durdurulamayan V2 roketlerini kullandı, müttefiklerin ne olduğunu bile anlayamadığı bir teknoloji olmasına rağmen istenen etkiyi yapamadı. Savaşın teknolojisi gibi finansının da önemli olduğunu acı bir dersle öğrendiler. İran gibi ambargo altındaki bir ülke tükettiklerini yerini koyarken zorlanmayacak mı? Bu tip taktik silahların maliyeti göz önüne alındığında çok güçlü savaş başlıklarıyla kullanmadıktan sonra fırlatmanın anlamı var mı?

Teknolojik ayrışmaların dünyayı nereye götürdüğüne dair önemli bir örnek bence zira İran'dan fırlatılan füzeleri havada yakalayabilen savunma sistemleri karşı tarafı seçeneksiz bırakıyor. İletişim alanında da bu durum geçtiğimiz haftalarda görüldü.

Konuyu açmamın sebebi teknolojinin şirketler bir yana artık ülkeleri bile sarstığı bir dönem içindeyiz. Üç tane dijital platform tüm dünya tarafından çok amaçlı olarak kullanılıyor. İletişim, sosyalleşme, ticaret, tanıtım, medya tekelleşti bile ve bu en masum olan kısmı. Üretimde robotlaşma, yapay zeka gibi konular da öyle yavaş ilerleyen türden değil. 1.000 kişilik fabrikanın robotlar sayesinde 200 kişiyle daha verimli olduğu örnekler artıyor. Devletlerin sosyal güvenlik ve maaş çıtalarını yükseltmesi de bu sürece destek oluyor. Kişisel olarak teknolojiyle ilişkili yatırımlardan hep imtina ettim zira çok riskli ve öngörülemez olarak nitelendiriliyorlar ancak gelinen noktada standart iş kollarının, geleneksel işletmelerin hisse senedi yatırımcılarına dağıtılabilecek artık oluşturma potansiyeli de ortadan kalkıyor.

https://www.argusmedia.com/en/news-a...fers-by-eu40-t

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Sanki füzeler taksim meydanına mı düştü öööamg

EREGL günlük, bugün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirdiler, gerçi BofA sattı ama karşı bacak Y/F de aldı,

Bank of America çöktü: Kullanıcılar, yaygın kesinti sırasında hesaplarının boş bakiye gösterdiğini bildirdi.
    Adsız1.jpg
    ''Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol''

8. Dun biraz isdemir aldim
    uzun bir aradan sonra kafamda 4 5 hisse var
    %40-50 si isdemir eregli olarak sekilde bir portfoy yapmayi dusunuyorum
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Sayfa 210/398 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız