Fiyatı bir şekilde kirdiklari yatay band destek bölgesi olan 34.9/35.10 araligina getireceklerini düşünüyorum.Asil sonrasında ne yapacaklari önemli..
Tekrar buranin üzerine atıp kalıcı olabilirse yatay bandın üst çizgisi olan 41.x hedef olabilir ilk etapta..
31 alti kapanis gelirse 28/29 bölgesi hedefe girer..
Bakalim tahtaya yön veren abiler nasil bir yol izleyecekler?
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
35 altı iyi olmadı, sevindirici tarafı düşüş kısmen hacimsiz oldu. 35 üzerine hızlı bir şekilde atar mı, atmazsa çok mu çektirir buralarda hepsi soru işareti.
bence gidişat çok olumlu değil. Genel problemler de var tabi, savaş, faiz vs. borsa cezbedici olmaktan çıktı, haliyle de para girişi sınırlı. Kısa sürede çok da umut göremiyorum ben. Patinaja devam eder demiştim de bu düşüşü beklemiyordum.
2 gündür İnfo kapanista iyi aliyor. Dun 250.000 bugünde 100.000 alarak bir nebze olsun endeksten ayriştirdi hisseyi.
Bakalım devamı gelecek mi.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Info bugün de 50.000 notun üzerinde alıcılı. Ayrıca Kuveyt Türk'ün katılım endeksi fonu kpc geçtiğimiz ay 1,5 milyon lotun üzerinde alım yapmış. Onun haricinde Nnf 325000 lot satmış Hedef portföyün diğer bir fonu Fnt 180.000 lot almış.
Diğer küçük alım ve satımları da eklediğinizde nette 1.32 milyon lot yatırım fonları almış geçen ay.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yatırımcı ilisikileri biriminden Semih Bey ayrıldığından beri sirketin yatirimci ilisikileri birimine ne telefonla ne de mail yoluyla ulaşım sağlayamadım.
Aşağıda gecen ay ve bugün sirkete attigim maillerin görüntüsü mevcut.
Sirkete bu süreçte ulaşabilen oldu mu?
Olmadıysa bence bir şekilde sirkete bu durumdan duyulan rahatsızlığı bir yatirimcisi olarak iletmekte fayda olabilecegini düşünüyorum.O yüzden bu düşüncemi tüm paydaslarla paylaşmak istedim.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Yer İmleri