Sayfa 755/998 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    günlük 400 k kar zarar edenler..

viop ilk başlangıç teminatını nereden bulmuşlar. ?

şeytan bunlar ben çüküldüm demiyor başka çükülen varmı demiyor burayı zarflıyor aklınca ev,araba,arsa alan varmı diye soruyor adam belki uçak aldı senimi bindiricek bir tur
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Çok kazandım da Bi bok alamadım
    Geçen yaz izmir de Bi yazlık bakayım dedim
    Bi bok kazanamamışim
    Borsa da gerçek kazanç enflasyonun doların durduğu ortamda yapılan ralliden kazanılır
    Bizim borsa hikaye dehşet fiyat artışlarına biraz tepki veriyor sonra hamuduyla geri aliyor.
    Dolar sabitken enflasyon durmusken bist Tayyip varken asla ralli yapamaz umutlar 2028 e
    Borsada bir EL sürekli frene basıyor..
    Vadelide ve açığa satışta kazanıyorsa bilemem!

Uzak durun sinyali bittiğinde, alıcı da istek kalmayacak, para da..!

Sorun çok daha büyük. Piyasa daki durgunluk, Çöküşler, yeteri kadar konuşulmuyor, ama borsa fiyatlıyor..

Nastan, yüzde 50 faize dönüşün yansımaları yavaş yavaş çıkıyor, anlaşılıyor.. EPİSTEMOLOJİK KOPUŞ mavrası ile hatırlayacağımız bir dönem..

12.ay sonu devre faizi ödedikten sonra, 2025 konkordato değil, iflaslarla geçecek..

Bunun altında Bankalarda, bizde kalacağız..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    benim orada zaman analizlerimde yazdım,...

41 hafta sürecek çok problemli, problemliden kastım, çözümü zor olan, fakat geneli düşüş şeklinde cereyan edecek, bu döngünün tarzı bu..
    bu düşüşte beklentim hızlı güm güm tarzında olmayan,...ancak her defasında alçalan tepeler ve alçalan dipler üreterek bu 41 haftaya yayılacak olan,...

02/05 ağustosta bu inisiyatif alınmış ve ilk defa geçen haftaki düşüşlerle bu artık yürürlükte,...

bunun sonrasında 14-15 hafta sürecek geneli bu defa yükselmek olan,....

işte bundan sonra 3 ekim 2025 ve sonrasına bir ayı piyasası bekliyorum,....

projeksiyonum bu şekilde,...

onun için bu 41 haftalık piyasa bende ayıdan ziyade short görünümlü sürecek bir piyasa,
    ümit, korku ve pişmanlık ögelerini barındıran, bünyesinde shortu ve longu bir arada ertecek bir range trend diyebiliriz,..41 hafta bütününe yavaş yavaş dalgalanarak düşecekü, her defasında zirveler ve dipler birbirine yakın olacak,
    ama her defasında alçalan tepe ve alçalan dip üretecek,..bu şekil bir mimari düşünüyorum,...

sonuçta bir düşüş olacak bu 41 hafta boyunca ve bunun sonunda başlayacak 14-15 hafta ile
    neredeyse bu düşüş geri alınacak,...ne oluyor tarzında bir yükseliş bekliyorum bu 14/15 haftada,

bu 14/15 hafta eğer böyleyse kimbilir belkide bir erken seçimin konusudur,...

erken seçime pozitif bakıyorum, erken seçim olmamasını da sancı ve bunalımın devamı olarak görüyorum,...
    erken seçimin olmaması halinde mevcudun bir şey vermesi gerekiyor, çok ciddi bir şeyler, yani sıcak para manasında,..
    ratinglerden gördüğümüz bunun önü kapalı,...

Nebatide olduğu gibi faizleri düşürerek tekrar TL verirlerse piyasalara buda USD yi tekrar zıplatır, çünkü döviz dar boğazı aşılmamış geçilememiş halledilememiş oluyor,..

bunu nasıl anlarız,..yani tarzı,...short bir piyasanın devamı mı, yoksa bir ayı piyasasımı? mesele burada bunun ayrımında

piyasa son düşüşler sonrasında ''c'' işaretli yer sonrası ''a'' işaretli yere tepkiler yapabilirse ve sonrasında ''c'' dahil ''b'' ye kadar düşerse,....yada piyasa ''b'' ye kadar düşüş sonrasında tekrar ''c'' ve ''a'' seviyelerine yükselirse, yani orada devasal simetrik üçgeni terk etmeden, o taktirde benim dediğim short tarz yürürlükte demektir,...ve 41 hafta muhtemelen sürecek manası çıkar,...41 hafta sürebilmesi için önceki tepeler yakın olması gerekiyor, sonrasında alçalan dip yapması gerekiyor,..yani short egemen range trend,...yoksa oyalanamaz ise ayıya girer,..

grafik üzerinde güm güm tarzı içinde bölgeyi verdim,..

1.zirve görüldü,
    2.41 hafta yeni zirve yok,..
    3.41 hafta düşeceğimiz bu tamam,
    4.ama benim beklentim ilk yazdığım short yönünde bu olacak,
    5.bu olmazsa diğer seçenek ayı,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    şeytan bunlar ben çüküldüm demiyor başka çükülen varmı demiyor burayı zarflıyor aklınca ev,araba,arsa alan varmı diye soruyor adam belki uçak aldı senimi bindiricek bir tur
    yahu kimsenin parası kimseyi ilgilendirmiyor.. kendini farklı grupta kesimde hissetmek havalı görünebilir. ama elon musk aldımı btc milyar dolarlık alıyor.. o kesime görede kendini kıyaslasın artık. )

bunun sonu yok yani.

o para nereden geldi ? önemli olan bu.

1 kontratla başladın 1000 kontrata çıkmak başka birşey.. fabrika arsasını satıp parayı viopa atmak 1000 kontrat oynamak başka birşey.

birincisi olmadığına göre...

buradakilerde diğerlerinin parasını kıskanmayacağına göre .. gereksiz çıkışlar.

ha kıskanacak olsam bill amcanın veya elon muskun parasını kıskanırdım.. vırık cırık kesim/ligdekilerle ne işim olur yaw.

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Neyse ciddi yazılar bitti ,afakan basıyor bana ciddi yazılar

Geyiğin boynuzlarını törpülemeye devam

Üstat KısaVade ve çıtak ,BTC mavi ..naapıyoz porche biniyoz muuu

https://www.youtube.com/shorts/Fqkf3VLOBoE

ne edecüük

yukarı gitmek istediklerinde, KAHVERENGİ desteğinden fışkırtmalarını

ama aşağı ihtimali var ise (ters grafik ) kahverengiyi direnç yapmayıp, üstünde köpürtmelerini

söve söve izliyoruz

617xx--618xx ten lönk üçün bekledim ama 2 gündede gece 5-6 larda yaptı

hemide 15 dk'lık... 5 dk'lıktan böyük iken... 5 dk'lık ile almasını
    Son düzenleme : çıtak; 06-10-2024 saat: 18:14.

6.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

piyasa son düşüşler sonrasında ''c'' işaretli yer sonrası ''a'' işaretli yere tepkiler yapabilirse ve sonrasında ''c'' dahil ''b'' ye kadar düşerse,....yada piyasa ''b'' ye kadar düşüş sonrasında tekrar ''c'' ve ''a'' seviyelerine yükselirse, yani orada devasal simetrik üçgeni terk etmeden, o taktirde benim dediğim short tarz yürürlükte demektir,...ve 41 hafta muhtemelen sürecek manası çıkar,...41 hafta sürebilmesi için önceki tepeler yakın olması gerekiyor, sonrasında alçalan dip yapması gerekiyor,..yani short egemen range trend,...yoksa oyalanamaz ise ayıya girer,..

grafik üzerinde güm güm tarzı içinde bölgeyi verdim,..

1.zirve görüldü,
    2.41 hafta yeni zirve yok,..
    3.41 hafta düşeceğimiz bu tamam,
    4.ama benim beklentim ilk yazdığım short yönünde bu olacak,
    5.bu olmazsa diğer seçenek ayı,..
    10 aydan fazla yeni zirve yok diyorsun doğrumu.
    böyleyse iddialı bir analiz olmuş.
    bu teknik analizi temel bir hikayesi olması gerek indregandi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

dünde yazmıştım... bekliyordum bunu

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    hiç gelip ''dayu ağzın ne kadar pis, foruma yakışmıyosun...'' falan dimeyin

normalde teknik analizde şu yazar

mavi üstüne geçtim ALDIM
    kahverengi en son trend desteğinide test ettim
    kahverengi-mavi farkıda güzel kuvvetli
    o zaman kahverengiden üst kırmızıya SARI BAR ile trend başlatırım DER

ama bu yukarıdaki TERS GRAFİK olduğu üçün (şortçunun işine gelen grafik olduğu üçün )

bütün bu tekniği bi tarafa bırakıp

şunu

yapmaya zorluyorlar...

neden ?

dün yazdım... hergün sööömeyim deelmi
    ama dibi gece biz uyurken yaptı, her zamanki gibi

8. sayın cıtak yogurdun ekşisin den peynir oluyorda, yeşilin ekşimesinden bir cacık olmuyor, yeşili koruyalım

Sayfa 755/998 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •