Sayfa 797/998 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 6,369 - 6,376 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Hafta sonu buraya ne yazdığını gördünmü ithamda bulundu grubun varmı üye olalım , iban ver vs yaptı.Medvig geldi gerekeni yaptı varsa bir belgen koy ortaya diye ama iftira insanların içine işlemiş.Burayı okuyan takip eden çok bu yazılardan sonra adam bize özelden yazıyor üye olmak istediğini yazıyor.
    ben ogun daha öncede söyledim benim analizlerimden para kazanan losev yardım yapabilir diye özelden çok kazanan hocam adres ver hediye göndermek istiyorum onlarada yazdım losev.
    gördüğümüzü yorumlayan formasyon avcısıyım o kadar
    bak sen çakala. sana bir suç isnat ediyor.orayı görmemişim.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bak sen çakala. sana bir suç isnat ediyor.orayı görmemişim.
    medvig sildi burada herkes şahit teknik yorum yaptığım için bana sataşılıyor normal topik takip edeni olsam kimse bulaşmaz goy goyla döner ama 27 senedir hep böyledir teknik analiz yapanın hali bak buradan teknikçiler neden gitti buradaki kafa yapısından anlamayan kişilerin insanların emeklerine saygı göstermemesinden laf söyleyene anlatıyorsun analamıyor birde iş kavgaya dönüşüyor sonra kavgacı oluyorsun karşıdaki hep saldıranı sorgulayan yok.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

İsrail'e füze sallamak isteyen vekillerimiz var...

Nasıl da benimle birlikte haberi alan spek hemen satıyor...lay lay lay.... flattt

5. tokatlı abi o huberi veren arkadaşa söliver

havalar değişti.

açıkta kalan yerlerimiz artık üşüyebilü.

6.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    İsrail'e füze sallamak isteyen vekillerimiz var...
    üstüne binip giderse isabet oranı daha yüksek olur bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7. benim için bugün bist-100 0.80 artı ve üzeri kapatabilirse akümülasyon sürecine girmiş demektir. En kötüsünü geçirmiş olabileceğimizi düşünüyorum bir çok karamsar ve haklı yatırımcının aksine.
    Yazdıklarım kendime günlük tutma amaçlı olup hiçbir şekilde YATIRIM TAVSİYESİ İÇERMEZ.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    tokatlı abi o huberi veren arkadaşa söliver

havalar değişti.

açıkta kalan yerlerimiz artık üşüyebilü.
    Bu haberleri yabana atmamak lazım... düşman artık kapıya gelmiyor maalesef... hainler af yok.... Türk'ün hiç şakası yok...

Sayfa 797/998 İlkİlk ... 297697747787795796797798799807847897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •