AB Çine vergi koyuyor (%10+35=45)
Çinliler, Türkiye de üretip AB ye vergisiz satabilir.
Byd yatırımı başladı zaten. Diğerleri de gelecektir
AB Çine vergi koyuyor (%10+35=45)
Çinliler, Türkiye de üretip AB ye vergisiz satabilir.
Byd yatırımı başladı zaten. Diğerleri de gelecektir
Asla yatırım tavsiyesi olamaz
1 sene önceki fiyatın altına geldi, 80'ler, 70'ler bir bir düştü, 60'larda durmalı artık.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hocam ne kadar yatırım olursa olsun Eggub iplemiyor.Cinli firmalardan biri eggub limanin arkasındaki arsada uretim yaparsa belki o zaman Gencer kağıdı bırakır ve hisse değerini bulur.Yoksa beklentiler beklentiden öteye geçmeyecek.
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ÇİN'İN GELECEK PLANLARI
Pekin yönetimi, şimdiye dek tarife adımlarına aynı şekilde karşılılık vermekten kaçınırken, Çinli şirketler gümrük tarifesi uygulayan ülkelerde üretimi yerelleştirerek iç pazarda etkin olabileceklerini düşünmeye başladı..
Önde gelen Çinli elektrikli araç üreticileri, Avrupa'da fabrikalar kurarak ürettikleri araçları iç pazarda gümrüksüz satmayı planlıyor.
Çinli üretici BYD, Aralık 2023'te Avrupa'daki ilk fabrikasını Macaristan'da kuracağını duyurmuş, şubatta bu tesise arazi tahsisi için ön anlaşma imzalanmıştı.
Diğer bir Çinli üretici Chery de Avrupa'da üretime başlamak üzere nisanda İspanya'nın Barcelona şehrindeki bir yerel üreticiyle ortaklık anlaşması imzalamıştı.
Kamuya ait SAIC Motor şirketi de yaz aylarında, Avrupa'da fabrika kurmak üzere görüşmeler yürüttüğünü bildirmişti.
hacim geberik alan satan yok...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri