Sayfa 759/1021 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon
Arama sonucu : 8168 madde; 6,065 - 6,072 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. AB Çine vergi koyuyor (%10+35=45)

Çinliler, Türkiye de üretip AB ye vergisiz satabilir.

Byd yatırımı başladı zaten. Diğerleri de gelecektir
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

2. 1 sene önceki fiyatın altına geldi, 80'ler, 70'ler bir bir düştü, 60'larda durmalı artık.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by kazankazan Yazıyı Oku
    AB Çine vergi koyuyor (%10+35=45)

Çinliler, Türkiye de üretip AB ye vergisiz satabilir.

Byd yatırımı başladı zaten. Diğerleri de gelecektir
    türkiye çinli şirketlerin avrupaya açılan kapısı haline geldi...chery ve mg firmaları da türkiyede yatırım yapmaya başlayabilirler...chery zaten ya manisada yada samsunda yatırım yapacak...gelişmeleri merakla ve sabırla izliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    türkiye çinli şirketlerin avrupaya açılan kapısı haline geldi...chery ve mg firmaları da türkiyede yatırım yapmaya başlayabilirler...chery zaten ya manisada yada samsunda yatırım yapacak...gelişmeleri merakla ve sabırla izliyoruz...
    Hocam ne kadar yatırım olursa olsun Eggub iplemiyor.Cinli firmalardan biri eggub limanin arkasındaki arsada uretim yaparsa belki o zaman Gencer kağıdı bırakır ve hisse değerini bulur.Yoksa beklentiler beklentiden öteye geçmeyecek.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Hocam ne kadar yatırım olursa olsun Eggub iplemiyor.Cinli firmalardan biri eggub limanin arkasındaki arsada uretim yaparsa belki o zaman Gencer kağıdı bırakır ve hisse değerini bulur.Yoksa beklentiler beklentiden öteye geçmeyecek.

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    cimbeton limanını halka arz etmekle 14 kat çıktı...egegübrede de neden böyle bir şey olmasın ?? potansiyel yüksek görünüyor...hayali bile çok güzel...ben ihtimale yatırım yaptım bekliyorum...gerisi de nasiptir diyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

ÇİN'İN GELECEK PLANLARI

Pekin yönetimi, şimdiye dek tarife adımlarına aynı şekilde karşılılık vermekten kaçınırken, Çinli şirketler gümrük tarifesi uygulayan ülkelerde üretimi yerelleştirerek iç pazarda etkin olabileceklerini düşünmeye başladı..

Önde gelen Çinli elektrikli araç üreticileri, Avrupa'da fabrikalar kurarak ürettikleri araçları iç pazarda gümrüksüz satmayı planlıyor.

Çinli üretici BYD, Aralık 2023'te Avrupa'daki ilk fabrikasını Macaristan'da kuracağını duyurmuş, şubatta bu tesise arazi tahsisi için ön anlaşma imzalanmıştı.

Diğer bir Çinli üretici Chery de Avrupa'da üretime başlamak üzere nisanda İspanya'nın Barcelona şehrindeki bir yerel üreticiyle ortaklık anlaşması imzalamıştı.

Kamuya ait SAIC Motor şirketi de yaz aylarında, Avrupa'da fabrika kurmak üzere görüşmeler yürüttüğünü bildirmişti.

7. hacim geberik alan satan yok...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    hacim geberik alan satan yok...
    benim izlediğim 50 ye yakın hisse aynı durumda...borsa nehri adeta kurumuş..bu nehrin tekrardan çoşması için faizlerin düşmesi ve yeni yatırımcıların gelmesi gerekiyor...

Sayfa 759/1021 İlkİlk ... 259659709749757758759760761769809859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •