Sayfa 136/197 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon
Arama sonucu : 1576 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Umarım tahtanın yükünü bunca zamandır çeken bütün paydaşlar umduklarını bulurlar buluruz inşaallah diye duada edelim
    Atalarımız derki! Eşeğe semeri ağır gelmez...Ya Kardeşim ben size ne demiştim alın altın yatın aşağı onun bunun ağzı ile hisse alırsanız sonunuz nasıl olur düşünün yine Atalarımız ne dedi;Elin aleti ile gerdeğe girilmez... Bakarsın kaçtı bir taraflarına... Atalarımız çok büyük adammış...

2.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Atalarımız derki! Eşeğe semeri ağır gelmez...Ya Kardeşim ben size ne demiştim alın altın yatın aşağı onun bunun ağzı ile hisse alırsanız sonunuz nasıl olur düşünün yine Atalarımız ne dedi;Elin aleti ile gerdeğe girilmez... Bakarsın kaçtı bir taraflarına... Atalarımız çok büyük adammış...
    Burada duran herkes kendi iradesiyle duruyor sivri zekalı oflu seni ortalama 4 yıllık yatırımcı bir çoğu burdan sana ekmek çıkmaz sana kim yazdırıyosa ona çok selam söyle forumda fazla parazit yapma git investing de takıl orası senin seviyene daha uygun burada paydaşlarla yazışıyoruz sana giren çıkan ne tövbe estağfurullah senin gibi seviyesiz adamlara cevap veriyorum Bir de bütün paydaşlardan özür diliyorum bu seviyesiz muhabbet için

3.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    ortaklar yaşıyor musunuz yaşıyorsanız ses verin....kimsenin hisse sattığı yok diye düşünüyorum....
    Eski reh şimdiki trader dostum nasılsın sagligin nasil her sey gönlünden gectigi gibi olsun.

4. Forumda ya herkes ölü taklidi yapıyor ya da konuşacak mecal kalmadı rex bir ses verin dedi kimseden ses yok rex de ortadan kayboldu Karalar bağlayacak bir durum yok sayın TA nın dediği gibi tahtacı mevcut durumu tepe tepe kullanıyor kullansın bakalım derviş dervişe sırayla binermiş

5. Aslında bu tarz tahtaların hem avantajı hem dezavantajı var avantajı sopaya dayanıklı yatırımcı harici kimse kalmadığı için tahtanın içinde ortalık yıkılsın tahtacı satış baskısı görmez tahtacı istemedikten sonra tahta kolay kolay düşüş yaşamaz dezavantajını zaten endeks 1000-1500'lerden 8-10.000 lere gittiği zaman yaşadık tahta yerinden oynamadı onun içindir ki aklı başında bir adam bu tahtaya gelmez gelse de malı taşıyamaz hasılı tahta yapıcı her pozisyonda tahtının reaksiyonunu görmüş durumda çıkarken de düşerken de değerli tahta yapıcımız içimizden geçenleri biliyorsun kralsın biz elimizden geleni yapıyoruz şikayetlerimiz denetmen tayin ettiriyoruz sen de gerekeni yapacaksındır diye umuyoruz iş ki çok uzun sürmesin saygılar

6. Sayın TA bikaç sualim olacak kalav ve sizin gibi yatırımcıların tahtayı çok zora sokacak hareketler yapacağını düşünmüyorum hatta birçok yatırımcının tahta iyi fiyatlama görse tahtadan döküleceğini ama sizin ve kalavın tamamen tahtadan çıkmayacağını düşünüyorum hal böyleyken tahtada yaşadığımız bu süreç normal mi çünkü tahtada hiç işlem olmaz hale geldik benim şahsi kanaatim tahtanın çok büyük bi bölümünün yönetimin elinde yani firmanın eski sahibinin elinde olduğunu düşünüyorum yanılıyor da olabilirim çünkü eskiden patron şirketiymiş ve hiçbir patron tahtanın kontrolünü piyasanın eline vermez sakıncası yoksa yorumlayabilirseniz sevinirim saygılar

7. Tahtaci ,patron ikininde eli birbirinin cebinde.
    Son düzenleme : KralArthur; 09-10-2024 saat: 14:37.

8.  Alıntı Originally Posted by KralArthur Yazıyı Oku
    Tahtaci ,patron ikininde eli birbirinin cebinde.
    Sayın KralArthur öncelikle şunu belirtmek isterim buradaki birçok insan direkt ya da dolaylı yoldan Thejakalav vasıtasıyla bu tahtada ben dahil uzun zamandır kendi irademle duruyorum tahtada kimseye bağlı değilim göl kıyısındaki birçok arkadaşta havlu attı ve tahtadan çıkmış durumda kalanlarda ne kadar durur nereye kadar dayanabilir bizim için meçhul burada tahta hepimize çok büyük fırsatlar verdi ama birçoğumuz değerlendiremedik ben burada tamamen Kalava yüklenemem borsa ve piyasa bilgisine hepimiz toplansak topuklarını ıslatamayız zaten kendisi bütün global piyasalarda her şeyin algıyla olduğunu defaatle söyledi sonuçta burada bize para kazandırmak için mücadele vermiyor kandıran suçlu da kandırılan masum mu demişti sayın TA çok doğru her şeyden ders çıkarmak lazım kötü ev sahibi insanı ev sahibi yaparmış hayat ben kendime göre değerlendiriyorum sen de öyle Thejakalav da herkes haklı burada düğümü çözecek olan şirket tahtanın gitmesi için altını dolduracak argümanların oluşması lazım zaten fiyatlamayı doldurmadan yaşayacağızdır her şey firmaya bağlı bakalım kısmet diyelim hayırlısı saygılar

Sayfa 136/197 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •