Sayfa 514/583 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564 ... SonSon
Arama sonucu : 4662 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Gündemde olması iyi ama zaten devletin şirketi, neden bu kadar uzatıyorlar, 40'lı fiyatlarda değil de daha yukarılardayken onay gelse keşke.
    O iş öyle basit değil. Rekabete zarar vermeden , vodafone u üzmeden bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorlar.

Geçenlerde bir yerde okumuştum, Vodafone Türkiye Ceo'nun da konu ile ilgili görüşleri var. Piyasanın ağırlı devletin kontrolünde tekelleştiğini söylüyor. En azından tcell / ttkom birinin satılmasını ve fiber internet imtiyazının sadece Ttkom da olmaması gerektiğini söylüyor.

Vodafone sonuçta İngiliz ve devlet ingilizler ile kötü olmak istemez, makul bir çözüm bulurlar gibime geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    O iş öyle basit değil. Rekabete zarar vermeden , vodafone u üzmeden bir çözüm yolu bulmaya çalışıyorlar.

Geçenlerde bir yerde okumuştum, Vodafone Türkiye Ceo'nun da konu ile ilgili görüşleri var. Piyasanın ağırlı devletin kontrolünde tekelleştiğini söylüyor. En azından tcell / ttkom birinin satılmasını ve fiber internet imtiyazının sadece Ttkom da olmaması gerektiğini söylüyor.

Vodafone sonuçta İngiliz ve devlet ingilizler ile kötü olmak istemez, makul bir çözüm bulurlar gibime geliyor.
    İyi de bütün altyapı TTkom'a ait değil mi, versinler yatırım parasını bir iyilik yaparlar, bir orta yol bulunur.
    Vodafone ileride şirketin el değiştirme ihtimaline karşı tedbir alıyordur belki.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    İyi de bütün altyapı TTkom'a ait değil mi, versinler yatırım parasını bir iyilik yaparlar, bir orta yol bulunur.
    Vodafone ileride şirketin el değiştirme ihtimaline karşı tedbir alıyordur belki.
    Önümüzdeki 3-5 yıl içinde iletişim sektörü devleti/özeli ile tam oturur diye düşünüyorum.
    Bence tcell deki varlık fonu paylarının satılıp, tcell in tamamıyla özel sektör yönetiminde olacağını düşünüyorum.
    Telekom'da ise Mobil ve İnternet için iki ayrı imtiyaz olacağını ve ilerde Telekom Mobil'in de satılacağını ve Ttkom FİBER in devlet kontrolünde olup altyapısının kullanımında tüm özel sektör iletişim firmalarına(vodafone, tcell, ttkom mobil) aynı mesafede tarafsız bir şirket olacağını düşünüyorum. Aslında Vodafone Ceo'nun da tam olarak istediği şey bu.

4.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Önümüzdeki 3-5 yıl içinde iletişim sektörü devleti/özeli ile tam oturur diye düşünüyorum.
    Bence tcell deki varlık fonu paylarının satılıp, tcell in tamamıyla özel sektör yönetiminde olacağını düşünüyorum.
    Telekom'da ise Mobil ve İnternet için iki ayrı imtiyaz olacağını ve ilerde Telekom Mobil'in de satılacağını ve Ttkom FİBER in devlet kontrolünde olup altyapısının kullanımında tüm özel sektör iletişim firmalarına(vodafone, tcell, ttkom mobil) aynı mesafede tarafsız bir şirket olacağını düşünüyorum. Aslında Vodafone Ceo'nun da tam olarak istediği şey bu.
    Mantıklı bir çözüm ama TT mevcut sistemde çok avantajlı ve de sahiplik oranı bu kadar yüksekken değerini yükseltecek adımlar atarlar, başka bir yol da bilançoları sağlamlaştırıp temettü verimliliğini artırarak halka arz ile kasaya para koymak.
    TT'nin tamamen devlet denetiminde olması önem arz eder, arz etmek daha isabetli olacak.

5. Bugün Tcell %6'ya yakın çıktı TT yerinde saydı, yarına arayı kapatması lazım., Bofa tahtayı bozmuştur, çıkışa engel olmuştur herhalde

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bugün Tcell %6'ya yakın çıktı TT yerinde saydı, yarına arayı kapatması lazım., Bofa tahtayı bozmuştur, çıkışa engel olmuştur herhalde
    Hocam derinlik grafiği ya da görselini paylaşmayı beceremiyorum, yazarak yardımcı olayım.

Alanlar

Hsbc 2.3 milyon lot neredeyse hiç satış olmadan kemik lotlar

Ünlü 605 bin lot neredeyse hiç satış olmadan kemik lotlar

Oyak 243 bin lot

İş 183 bin lot

Garanti 180 bin lot

Satanlar

Teb 1.3 milyon lot

Bofa 968 bin lot

Halk 956 bin lot

Yatırım Finans 611 bin lot

İnfo 197 bin lot.

Gün içinde ekranda penceresi aktif açıktı, endekse paralel eksi 2 lere yakınken turkcel o ara coşarken bofa baskılamaya devam ediyordu. Hsbc heldi tahtaya eksi 2 den artı 1 e kadar blok alımlarlar tahtada atraksiyon yaptı.

7.  Alıntı Originally Posted by Underground Yazıyı Oku
    Hocam derinlik grafiği ya da görselini paylaşmayı beceremiyorum, yazarak yardımcı olayım.

Alanlar

Hsbc 2.3 milyon lot neredeyse hiç satış olmadan kemik lotlar

Ünlü 605 bin lot neredeyse hiç satış olmadan kemik lotlar

Oyak 243 bin lot

İş 183 bin lot

Garanti 180 bin lot

Satanlar

Teb 1.3 milyon lot

Bofa 968 bin lot

Halk 956 bin lot

Yatırım Finans 611 bin lot

İnfo 197 bin lot.

Gün içinde ekranda penceresi aktif açıktı, endekse paralel eksi 2 lere yakınken turkcel o ara coşarken bofa baskılamaya devam ediyordu. Hsbc heldi tahtaya eksi 2 den artı 1 e kadar blok alımlarlar tahtada atraksiyon yaptı.
    Çok teşekkürler, düşündüğüm gibi bofa önünü kesmiş bugün, yarına alım tarafına geçerse şaşırmam.

8. Tahtada acaba kentufu geçtim mi? Bunu hissenin fiyatından daha çok merak ediyorum��
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

Sayfa 514/583 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •