arkadaşlar egegübrenin yanında BYD beklentisini almak isteyenler bence berkosanı da takibe almalarında fayda var..geçen günlerde berkosanın genel kurulu oldu...orada patron enis bey ,BYD türkiyede fabrika kurarsa benden mal almak için görüşmeye gelecektir demiş...çok kaliteli vede katma değeri yüksek ürün üretiyoruz demiş...berkosanın zaten avrupanın otomotivin kalbi olan ispanya ve sırbıstanda otomotiv sektörüne yönelik üretim yapan fabrikaları var..berkosan bebek hissedir...finansalları çok iyi, ihracat oranı çok yüksek...döviz pozisyonu yüksek , büyüyen bir şirket...yılda 150 bin adet üretecek bir fabrikaya ürün verecek bir bebek şirket ileride çok büyür...
dediğim gibi arkadaşlar ilgili olanlar araştırıp incelesin...ileride byd fabrikayı kurduğunda herkes byd ye kim mal veriyor diye araştırma yapıp pozisyonlar almaya başlayacak...benim hem egegübrede hem de berkosanda ciddi pozisyonlarım var...kimseye tavsiye vermiyorum ama araştırın aklınıza yatıyorsa olası bir uzun vadeli alımlar için uygun yerleri gözetleyin diyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Aman keko hoca..hele şu enkazı kaldıralım.. [emoji23]sonra onagelir...
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
piyasa oyuncusu yüksek faizi de fırsat bilip malın değerini düşürmeye çalışıyor.Her zaman böyle yüksek faiz olmaz yatırımı bittiğinde de ege gübre dolar bazlı burada olmaz..
İnan ben de çözemiyorum...ama borsa bazen sağ gösterirken sol vuruyor...sol gösterirken de sağ vuruyor...megap hissesi batmadan önce galiba tavan olmuştu...batmadan bir iki ay öncesinde bir çok usta o hisseyi tavsiye listelerine almışlardı...bazen bize gösterilmek istenenler sadece bir perde görevi görebiliyor...gözlerin gördüğü ile aklın gördüğü bazen tam zıt olabiliyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri