Sayfa 139/199 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Allah kabul etsin inşallah
    Hangi donu verecen karar verdin mi. Birde valiz hazır mı ikimizi götüruyorlar. Beni oraya ağacın altına gömün. Sen genç sağlam adamsın sen hemen ölmezsin. Birde sizin ailede herkes uzun yaşıyor

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hangi donu verecen karar verdin mi. Birde valiz hazır mı ikimizi götüruyorlar. Beni oraya ağacın altına gömün. Sen genç sağlam adamsın sen hemen ölmezsin. Birde sizin ailede herkes uzun yaşıyor
    Ben bugün öğleye kadar yattım Ayasofya abi, bugün siftah yabmadım, malüm ayı piyasasında her gün yeni dip yapıyor bist
    O yüzden gelürse 9.769 dan bi dene cetun hazırladım, makinaya atmak için

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben bugün öğleye kadar yattım Ayasofya abi, bugün siftah yabmadım, malüm ayı piyasasında her gün yeni dip yapıyor bist
    O yüzden gelürse 9.769 dan bi dene cetun hazırladım, makinaya atmak için
    Makinanın içindeki cetonlari ne verip geri alacan kırmızı donu mu verecen pembeyi mi. Boş ver sen don verme çekiç öle bir hakem makine cetonlari verecek mi.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Makinanın içindeki cetonlari ne verip geri alacan kırmızı donu mu verecen pembeyi mi. Boş ver sen don verme çekiç öle bir hakem makine cetonlari verecek mi.
    Yahu sen halen gireni çıkartacağını düşünüyorsun, giren girmiştir. Unut eski defterleri kurcalama, yeni cetun yeni şans diycen

5. Endekis 6669 a düşerse ordan alır maliyeti düşürürsün, sıkma canını, giren girmiştir bu saatten sonra keşke eccük daha düşsede ortalama yabsam diyerek teselli ikramiyesi veriyoruz, daha nolsun

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yahu sen halen gireni çıkartacağını düşünüyorsun, giren girmiştir. Unut eski defterleri kurcalama, yeni cetun yeni şans diycen
    Ben alperin borusunu sabah en yükseğinden satıp şuan ki fiyata yakın aldım eğer Sabah ki sattığım fiyata satarsam voleyi vurdum Perşembe günü fiyatında satarsam katmerli voleyi vurmis oluyorum bakrcez

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Endekis 6669 a düşerse ordan alır maliyeti düşürürsün, sıkma canını, giren girmiştir bu saatten sonra keşke eccük daha düşsede ortalama yabsam diyerek teselli ikramiyesi veriyoruz, daha nolsun
    2024 hisseci katliamı desek yanlış olmaz

8. Ömür biter borsada fırsatlar hiç bitmez,
    Hem sen demiyon nu ben hissede trade ederim, eve mal götürmem deye
    Kimse götürmüyor işte
    O yüzden boyuna düşüyor
    Herkes vur kacci
    Kim kimi yakalarsa

Sayfa 139/199 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız