Sayfa 961/998 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,681 - 7,688 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Netenyahu değil yahu
    Genelkurmay başkanı öldü dedilerdi...
    Yaşıyormuş:

https://www.gazeteduvar.com.tr/oldu-...-haber-1727509
    yahu ben onu temenni diye dedim.. netanyahuyu.
    ikiside yaşıyor ha.

tokat haber.. yalan haber...

o haber tokatözvehakikigercekhaberler.com da yoksa yalanndır dedim ama

2.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yahu ben onu temenni diye dedim.. netanyahuyu.
    ikiside yaşıyor ha.

tokat haber.. yalan haber...
    O da temennisini iletmiş demek.
    Gece, gece bi heyecan dalgası yaratmadı değil
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Dunkof teknğine yükseliş okacaktı dolar bazlı... maalesef umduğunu gibi de olmadı.. ..o günden beride düşüyor.. nasıl analiz ama

4. şah ailesi mi gelecek yoksa iran da yine basa o cesit bir yapılanma mı planlanıyor ABD tarafınca
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Kesintinin yapılacağı tarih ve ayrıntıları ortaya çıktı
    T24 Ekonomi

AKP’nin geçen hafta TBMM’ye sunduğu torba yasa teklifinin detayları netleşti. Teklifte tepki çeken düzenlemelerden biri limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerine yönelik yıllık 750 liralık kesinti oldu. Teklife göre, bu kesinti her yıl 5 Ocak’ta yapılacak, kart iptal edilse de pay iade edilmeyecek, fiziki bir kartın limitleri dahilinde oluşturulan ek kartlar ve fiziki olmayan kartlar için ayrıca pay alınmayacak, bu paylar her yıl yeniden değerleme oranında artırılacak.

TIKLAYIN - Murat Batı yazdı: “Katılma payı†görünümlü “vergiâ€
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by NETWORKCAN Yazıyı Oku
    Millete giren girdi bu saatte yazmanın çok anlamı yok 5000-6000 ya da 7000 beklentisini 11000-10000 endekste yazan oldumu bu forumda ben okumadım da ?
    Ben de görmedim
    Herkes de yazmış halbisem

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    O da temennisini iletmiş demek.
    Gece, gece bi heyecan dalgası yaratmadı değil
    biri her 3 güne bir israili haritadan siliyor.. abd yi batırıyor.. diğeri 17 senedir viopçuyum şöyle zenginim böyle battım beni tebrik edin deyor.

geçen bi soru sorduydum.. abd elindeki güç usama bin ladinin elinde olsaydı.

dünya nasıl biyer olurdu diye.

8.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    şah ailesi mi gelecek yoksa iran da yine basa o cesit bir yapılanma mı planlanıyor ABD tarafınca
    Hocam, Şah'ın devrilmesi ile başlayan ve İran İslam Devrimine yol açan süreç bütün muhaliflerin katılımı ile olmuştu, Sonra Ayetullah Humeyni iş birliği yaptığı bütün muhalifleri de astıydı. SSCB Kızıl Devrimin, Yeşil versiyonu gibi...

Pehlevi hanedanın destek bulma ihtimali "0" gibi bişey zannımca. Taaa 7x lerde bittiydi zaten onların miadı.
    Tabii Amerika'nın şapkadan tavşan çıkartma potansiyelini de göz ardı etmemek lazım ama...
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Sayfa 961/998 İlkİlk ... 461861911951959960961962963971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •