Sayfa 658/998 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. testici reyis hani içmeyeni de inadına başlatmasan diyorum he hacı?

https://www.tele1.com.tr/foto-galeri...i-hatirlatildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, kart limitine getirilen vergilere tepki gösterenleri hedef aldı. Destici, "Gitsin o 750 liraya bir büyük rakı alsın, DEM'lenmeye devam etsin†dedi. Destici'ye tepki gösteren vatandaşlar, 750 TL'ye büyük rakının kalmadığını hatırlattı. İşte, sosyal medyadaki tepkilerden bazıları...

2.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    https://x.com/ZAMajans/status/184572...oDx-29xLQ&s=08

dede mayışım yetse köfteci yusufa gidip bi porsiyon yiyip destek olacakmış
    Ben bu dedenin Köftehor Yusuf un öz dedesi olabileceğini düşünüyorum,

Mustafa Destici kendi desti kebabını lebaleb yuvarlarken iyi , başkasına verir talkımı kendi yutar desti kebabını, walla bu adam yüzünden ucuz olsa, millet ı-rakıya başlamazsa , ben de hiç bir şey bilmiyorum....

Adama bakın hain olmanın kriteri 750 tl imiş, kim inanır sana, ancak bizim mahallede ki Kadir abi İnanır o da inanırsa, Eyyy Testici Testiyi doldurmaya devam....

Bu arada gerçekten ihtiyaç olduğu anda bu millet 750 değil kolundaki bilezikleri yastık altındaki altınlarını verdi..

Bence bu ekonomiyi yavaşlatmak için yapılmış ters manipülasyon zira bu sayede kart limitleri düşüp Harcamalar düşer ekeeenoomi soğur.
    Bak şeytanın aklına gelmez. Yoksa daha az lafı edilecek bir vergi geçirirlerdi. Çok planlı
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben bu dedenin Köftehor Yusuf un öz dedesi olabileceğini düşünüyorum,

Mustafa Destici kendi desti kebabını lebaleb yuvarlarken iyi , başkasına verir talkımı kendi yutar desti kebabını, walla bu adam yüzünden ucuz olsa, millet ı-rakıya başlamazsa , ben de hiç bir şey bilmiyorum....

Adama bakın hain olmanın kriteri 750 tl imiş, kim inanır sana, ancak bizim mahallede ki Kadir abi İnanır o da inanırsa, Eyyy Testici Testiyi doldurmaya devam....

Bu arada gerçekten ihtiyaç olduğu anda bu millet 750 değil kolundaki bilezikleri yastık altındaki altınlarını verdi..

Bence bu ekonomiyi yavaşlatmak için yapılmış ters manipülasyon zira bu sayede kart limitleri düşüp Harcamalar düşer ekeeenoomi soğur.
    Bak şeytanın aklına gelmez. Yoksa daha az lafı edilecek bir vergi geçirirlerdi. Çok planlı
    kızını da meclise 100 bin maaşla sokmuştu onu unutmayalım abi

dede de eti yalnızca ölüler görür sanıyor en son ne zaman et yediğini hatırlamıyor ve neden bu durumdayım diye sorgulamıyor.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    kızını da meclise 100 bin maaşla sokmuştu onu unutmayalım abi

dede de eti yalnızca ölüler görür sanıyor en son ne zaman et yediğini hatırlamıyor ve neden bu durumdayım diye sorgulamıyor.
    Bugün Köfteci Yusuf Yusuf’a uğradım.
    Gaziemir İzmir’deki.
    5M Migros’un üst katını olduğu gibi kapatmışlar.
    Saat 13.40 gibiydi. Epey boştu.
    3-4 masa doluydu. 2 masada başörtülü bacılarımız vardı. Diğer masalarda sakallı abiler yemek yiyordu.
    Tuvaletler bu katta olduğu için ihtiyacımı giderdikten sonra olay mahalini terk ettim.

Tr ye gelince ilk gideceğim adres.!!!

Köfteci Yusuf olacak.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Tr ye gelince ilk gideceğim adres.!!!

Köfteci Yusuf olacak.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    Mantıklı.
    Domuz eti kullanmaya ara vermiş olabilirler.
    Köftesini bilmem ama, tuvaletleri temiz.
    [emoji3]

7. Mustafa Destici: 750 TL vermemek için limitlerini düşürenlerin kartlarını iptal edin

https://www.haberler.com/politika/mu...928817-haberi/

abi gel ülkeyi yönet yaaa bu ne parlak bir fikir

edin lan hadi edin

8. Destici hala tvit atıyor.
    Başta devlet bankalarımız olmak üzere tüm milli bankalara çağrımızdır: Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip, “savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan”, başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz"

Sayfa 658/998 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •