Sayfa 987/998 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 7,889 - 7,896 arası.

Konu: Viop LIX

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tiktir et zaten topik görüceğini görüyor bileceğini biliyor biz düşüş nerde bitecek ona bakalım.
    ben arkada 2 tarih takip ediyorum emlak 22-23 ekim RTE nin katılacağı brics hikayesi diğeri 3 kasım ekim enflasyon rakamı takip ederim.Şurası dip burası çukur anlamam boş işler
    adam yazmış 8700 döner eeeeeeeeeeeeeeeee o seneryo çalışmazsa 7300 beklerim arada ne oynuyor %18 fazla sonra analiz yaptım
    koy geç abi.. burada kimse kimsenin yorumuna göre işlem açmaazzzz.

% 800 yükseldi borsa.. kim bildi..zirveyi. en dipten. ?

malak gibim baktık.

))) koy geç

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    KORKAKLAR CESURLARA TEK KELİME EDEMEZ..ANCAK ONLARIN HİKAYESİNİN DEDİKODUSU YAPAR.

Kimse orta vadeli öngörüyü yazıp kayıt altına almak zorunda değil-saygı duyarım....AMA BUNA CESARET EDEMEYENLER, fikrini yazanların düşüncesini itibarsızlaştıramaz ..Onlara tek laf edemez.

Kimseyi bacağından asmıyoruz.Evine haciz gelmiyor..Burada ibreti alem için teşhir etmiyoruz.

istediğimiz, ORTA VADELİ DİP DÜŞÜNCENİ NET olarak yazman ve olası 5 aylık hedefi vermen.AMA ŞARTSIZ-ANKARAYI GEÇERSEN KONYA GÖRÜNÜR DEĞİL..Çünkü fikir beyan edenleri tiye alıyorsun..O zaman en güzelini sen yap...ZAMANI GELİNCE İLK ÖNCE BEN TAKTİR EDECEĞİM.

bak bunu yazıyorsun git arkada yazdığın yoruma bak 8700-8400 bandını veriyorsun burası çalışmazsa dediğin bant ismailin bantı bugun vermiş sonra ne yazmışın iran israil olayları olursa 7300 yazmışın bunada ben orta vade analiz yaptım diyorsun .bekle grafın üzerinden anlatacam.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,161
    ne dediğinizi ne yazdığınızı boş verin.

dedikleriniz yazdıklarınız sizlere para kazandırmaz/kaybettirmez
    (takipçilerinizden abonelikle para almıyorsanız)

LONG / SHORT

tuşa bastınız mı tuşa ???

iyi geceler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

gelen sorular üzerinden graf paylaşayım ,
    temmuz da 2.60-2.65 teknik olarak beklentimi yazarken grafta belirttiğim formasyon ve kanal ara dsetek bölgesine göre yorumlamıştım , sabah belirttiğim gibi ekonomi üzerindeki belirsizlik,jeopolitik riskler,şirketlerin durumu,ekonomi üzerine atılan adımların çalışıp çalışmamasıyla ilgili belirsizlik ara desteğin ihlaline kadar geldi.
    kanalın içinde mavi renkle belirttiğim formasyon mevcut onunda hedef bölgesi , devamında kanal alt bölgesi mevcut.
    gelen msj larda yol haritası analizi paylaşmam istendiğinden bu haftalık graf üzerinde yorumlama yaptım.Yanıla biliriz takip eden kendi grafları ile karşılaştırıp hareket etsin.
    daha önce belirttiğim 2 temel hikaye bu grafın ara destek bölgesinin çalışıp çalışmayacağını gösterecek.
    işaretlediğim bantı ben 3.40 larda verdim ne yazmışım bugun 2.60-2.65 kadar olan geri çekilme normal yalnız ara destek kırılırsa daha farklı fiyatlama yapılıyor aradaki boşluğu görüyorsun 2.55-2.10 lar bunun nerede duracağını sallamak bana uymaz ama yol gösterici olur diye soranlara yukarda 1 formasyon olduğunu , kanal alt bandını belirttip kenara çekildim benim için olay şimdilik bu
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bak bunu yazıyorsun git arkada yazdığın yoruma bak 8700-8400 bandını veriyorsun burası çalışmazsa dediğin bant ismailin bantı bugun vermiş sonra ne yazmışın iran israil olayları olursa 7300 yazmışın bunada ben orta vade analiz yaptım diyorsun .bekle grafın üzerinden anlatacam.
    KAFA BASMIYOR..İSMAİL 10 KERE buradan almayanı döverler dedi...

9400 için dedi..hem de defalarca...PEKİ BENDEN DUYDUNMU....

Ben İSMAİLİ DE TAKMAM..Benim asıl olay 2 Lİ TEPE TAM DÖNÜŞ NOKTASI OLAN 8600-700 dür.

ama İSRAİL olayı nükleere sarkarsa bunun 7200 deki 2 dolara kadar ineceğini herkes bilir.

ONU GEÇ KOÇUM..ORTA VADELİ ÖNGÖRÜN YOKSA SUSACAKSIN...bunun aynısını 12 temmuzdada yaptın...

aynısını endeks %20-25 düşecek dediğimdede yaptın...

İstediğn yerden bul..önemli olan SIKIYORSA ORTA VADELİ DÜŞÜNCEN OLSUN..AMA bukadar korkaksın..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yalannnnnnnnnnnnnnn..

3.70 dolar hedef dedin ..ve bunu senin izninle kayda aldık..işte belge..söz uçar yazı kalır...

hatta endeks %20-25 düşecek dediğimde ..en büyük muhalefet sendin..

7. Burda olay tamamen sitirateşik bi durum
    Bi koyup üc almayı herkes ister
    Ve herkes görüyor düşüşü
    Kimler şort basabildi.
    Heran tepki gelebilir düşüncesi ve global piyasaların ralli yapması seni lönk tuşuna zorlar veeee çuvaldasın.
    Bu arada dow 69 bine kadar gidebilir, ben bunu çoook önceleri yazdım dı çıtak dayucuğum da bana güldüydü.
    Demek ki bizim burda ortavadeli analez yapınca gülüyorlar

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ne dediğinizi ne yazdığınızı boş verin.

dedikleriniz yazdıklarınız sizlere para kazandırmaz/kaybettirmez
    (takipçilerinizden abonelikle para almıyorsanız)

LONG / SHORT

tuşa bastınız mı tuşa ???

iyi geceler.
    yok abi.. ali mi veli mi.. kim kaybetmiş onun dedikodusunu yapıyoz

ali kim bilmiyom amma.

bence ali alır şeyi yarışı yani .. atta olabilir. ali..güvenemiyom . ben aliye basıyom yinede.

Sayfa 987/998 İlkİlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •