Sayfa 1988/2188 İlkİlk ... 988148818881938197819861987198819891990199820382088 ... SonSon
Arama sonucu : 17499 madde; 15,897 - 15,904 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Numan'ı çocukluğundan beri tanırım... Aynı okuldaydık, benden sonra mezun oldu.
    Babası okul aile birliği başkanımızdı, bizlerde emeği vardır, sabatayist olduğunu ilk senin iddianla duydum, gerçi farketmez, allah dilediğine iman verir.

aywaaa... merak ettim; sen de sabatayist misin...?
    ya kuzu..... ? Pakraduni mi?
    Sadece benim iddiamla mı duydun? Abi,''Numan Kurtulmuş Yahudi mi'' diye yaz, bak ne iddialar çıkıyor.
    Cevat Babuna'nın oğlu, kendi ailesinin Sabataycı olduğunu söyledi.
    Cevat Babuna'nın teyzesinin oğlu. Kanıtlanmış.
    Adamlar kendilerini saklıyorlar.

Şevket Kazan ve Oğuzhan Asiltürk de Yahudiler. Biri Sabetaycı, biri Pakruduni. Bunlar Milli Nizam Partisi kurulurken ,devletin partiye soktuğu isimler. Hep teşkilatlardan sorumlu olmuşlar.
    Erbakan sonrası Saadet partisinde, genel başkanlık kurultayında iki aday var: Numan Kurtulmuş ve Mete Gündoğan ikisi de Sabetaist.

Deniliyor ki, İsrail Türkiye'ye saldırır mı? İsrail, Türkiye'ye 5 cephe açabilir ve bizim medya ''bu işin arkasında İsrail var diyeni yerin dibine sokabilir''...

1-150 bin kişilik modern silahlara sahip pyd, Türkiye'ye saldırabilir. İşte pyd'nin içinde İsrail var.
    2-Yunanistan Türkiye'ye saldırabilir, taciz edip duruyorlar.
    3-Kıbrıs Rum Kesimi, KKTC'ye saldırabilir. Yunanistan,Kıbrıs Rum Kesimi ve İsrail, Doğu Akdeniz'de ortak tatbikatlar yapıyorlar ve İsrail F 35'leri, KKTC hava sahasını ihlal ediyorlar.
    4-Suriyeliler ve ÖSO, İsrail Suriye'ye vurduğunda sevinç gösterileri yapıyorlar. Türkiye'de 5 milyon Suriye'li göçmen var,İsrail bunlar üzerinden terör yapabilir.
    5-İsrail DHKPC üzerinden Türkiye içinde terör hadiseleri yapabilir.

Türkiye'de; kipasıyla,ağlama duvarı önünde poz veren, Genel Kurmay Başkanı vardı. Yalçın Küçük; onun, Yahudi olduğunu, o pozu vermeden çok önce yazmıştı. Babuğ'u, Yahudi olduğunu bildiğim halde desteklemiştim, halen de desteklerim.

Abi, kuzu da ben de kendimizi gizleyemeyiz. Sabatayist- Pakruduni bunlar kendilerini gizliyorlar. Çoluk-çocuk bunu nasıl beceriyorlar, hayret,Böyle bir hayat yaşanılır değil. Kuzu, Kürt'tür yüksek ihtimal de Kürt olduğundan haberi yok.

Bence sen Sabetaycısın...
    @erefefik

2. Bitcoin 100 bin dolar olacak demiştim. Demiştim yani. Patladı gitti.
    @erefefik

3. TÜRKİYE GERÇEKLERİ
    @MstSelanik
    ·
    53d
    Rojin’in cansız bedenine ulaşılmış….

4. Almanya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Sebastian Fischer:

"İsrael'in Gazze'de soykırım yaptığına dair hiçbir işaret görmüyoruz."
    @erefefik

Hiç güleceğim yoktu.... (coğrafi olarak mümkün değil)
    Bizim Kâzım,
    Sensin seennn..

Not: Hiç mühim değil, kimin hangi kökenden olduğu. Mahir kaynak rahmetli "kimin ne dediğiyle değil, yaptığı işin neticesine göre O'nu değerlendirmek lazım " derdi....
    Yazdıklarım, paylaştıklarım yatırım tavsiyesi değildir, herkes kendi kararını verir. Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır. "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

6.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku

Hiç güleceğim yoktu.... (coğrafi olarak mümkün değil)
    Bizim Kâzım,
    Sensin seennn..

Not: Hiç mühim değil, kimin hangi kökenden olduğu. Mahir kaynak rahmetli "kimin ne dediğiyle değil, yaptığı işin neticesine göre O'nu değerlendirmek lazım " derdi....
    Abi benim asıl ismim Moşe... )))))))))))
    Bu arada Savcı Bey'in Yahudi olduğuna dair yazılar okudum. Osman Gazi'nin abisi, Savcı.
    @erefefik

7. Burak Kosova
    @brk_kosova
    Kuzey Kore Ordusundan askerlerin Rusya'nın Bryansk, Kursk bölgelerine yerleştirildiği iddia ediliyor.

Bazı kaynaklar 2000 kadar Kuzey Kore Askerinin bölgeye geldiğini söylüyor.
    #Ukrayna #Rusya

3.Dünya Savaşının içindeyiz...Kanun teklifi geri çekilse de TSKGV'ye bağış yapınız.
    Cenk füzesinde, yanlış hatırlamıyorsam 1024 kmlik bir deneme yapıldı. Bu füzenin çok hızlı bir şekilde 3500 km'ye çıkarılması gerekir. Bu füze balistik diye geçse de hipersoniğe yakın bir füze. Daha uzun denemelerin Somali'de yapılacağını tahmin ediyorum.
    @erefefik

8. AKP'li Mehmet Metiner:

“Irak'takine benzer Kürt otonom bölgesi kurulabilir, itirazımız olmaz.”
    Ahaa...Nerede kurulacak? Türkiye'de mi, Suriye'de mi?
    @erefefik

Sayfa 1988/2188 İlkİlk ... 988148818881938197819861987198819891990199820382088 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •