Sayfa 44/71 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon
Arama sonucu : 563 madde; 345 - 352 arası.

Konu: Oltaya Takılanlar - SON

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Ama borsada olduğu gibi müzikte de çok yeniliklere ve gelişmelere açık değilim. Gündemi takip etmiyorum. Geçenlerde Alem FM'de çalan bir şarkı dinledim. Yanlış okumadıysam şarkı 4 yıl önce çıkmış. En azından Yotube'da videonun yayınlanma tarihi 4 yıl önceyi gösteriyor. Yotube'da 160 milyon kez görüntülemiş. Edindiğim bir diğer bilgi de parçanın spotify'da 250 milyon kez dinlendiği idi. İlginç bir durumda parçanın yazarının parçayı yazarken 11.22.63 dizisindeki bir sahneden etkilenmesi olduğuydu.

Parçayı bilen var mı?

Yoksa 1. ipucu olarak dizideki sahnenin videosunu vereceğim.

6. Ben kalp cerrahı Müslüm baba yı dinlediğimden ve Türk dizilerini seyretmediğimden bunu zaten bilemezdim.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Ben kalp cerrahı Müslüm baba yı dinlediğimden ve Türk dizilerini seyretmediğimden bunu zaten bilemezdim.
    Abi Müslüm Baba'yı ben de çok severim. Dizi Türk yapımı değil abi. İzlemek istersen ;

https://yabancidizi.tv/dizi/11-22-63...ezon-1/bolum-1

Sayfa 44/71 İlkİlk ... 34424344454654 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •