Sayfa 180/385 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon
Arama sonucu : 3077 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "(Malatya'daki deprem) 187 vatandaşımız depremden etkilendi, 43 vatandaşımız gözetim altında tutuluyor"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Herkese selamlar, iyi akşamlar.

Alıntı Originally Posted by aok75 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar, iyi akşamlar.
    İyi akşamlar , uzun zamandır yoktunuz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by aok75 Yazıyı Oku
    Herkese selamlar, iyi akşamlar.
    İyi akşamlar.selamlar.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
    Devamlı yeni anayasa gündeme gelmesinin esas amacı ülkenin bölünmesi manasınadır,hedef anayasanın ilk 4 maddesidir,çıkıyor iktidar muhalifleri suçluyor terörü destekliyorlar diye,çünkü kamu oyunda halkı böyle empoze ederek kirli emellerini perdelemek,diğer hususu hepimiz biliyoruz yaptıkları pis işlerden kurtulmak yargılanmamak,22 senedir bu böyle devam ediyor,zaten herşeyi fetöye bağlıyorlar sıkıştılarmı,17 aralık olayı bunlara ders niteliğinde bir tokat olduğu için devamlı orayı kaşıyorlar,işyandan çok korkuyorlar devamlı ona göre düzenlemeler yapıyorlar korku salıyorlar,zaten anayasa haksızlığa karşı sana bir imkan tanımış oda anayasanın 34 maddesi,o maddeyi pasifleştirmek için torba yasanın içine koyup düzenlemeye gittiler,yani biz her pisliği yapalım kimse bizden hesap sormasın,ekonomi bozukluğunu gidermek içinse,kendileri tasarrufa yanaşmayıp yükü halkın sırtına bindirmek,zatende öyle yapıyorlar,yargı,adalet,hukuk konusu malum kendi emirlerinde,esas konu burası,yargıyı halkı susturmak için kullanıyorlar,böyle bir ülke yönetimi tarzı olmaz,dünyanın hiçbir yerinde bile yok,arada tek tük adaletli hakim savcılar çıksa bile onları anında görevden alıp başka yerlere sürüyorlar,en son zaten numan kurtulmuş baklayı ağzından çıkardı hedefe anayasanın ilk 4 maddesini koydu,bu onun fikrinin olmadığını biliyoruz,o fikiri vereni yok etmek esas amaç,yok olursa anca ülke nefes alır gerisi hikayedir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,079
    Faizi merkez yine pas geçecek,amaç emekçi ve emekli zamları hedefte,bir kazaya kurban gitmeden ocak ayını getirmek,zaten bu ay fiatlar uçuşta en başta sıvı yağlar ve sebzelerde.

7. günaydınlar

Afad : Sivas ilimizde, saat 11.29’da 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Sayfa 180/385 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •