Sayfa 329/475 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 3799 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Sn Kirman gitmeden önce o zamanlar dediğini yerine getirip gitti! Bu fiyatları haketmiyor diye fi tarihinde 4 katı olmaliydi mi yanlış hatırlamıyorsam. Ama böyle 2.5 katını geri alacağını soylememisti. Gerçi o sonraki dönemi bagliyor sanırsam. Ytd.

2. Mathias'a atfen...

Şimdi söyle bana hangi salak 4 yıllık hesabını yönetime tamamen sildirecek kadar bu işlere bulaşır, teknik olarak yakalanmamak imkansıza yakınken, çifter nickle dolaşır...

PARANOYAK diyorum boşa demiyorum .... Kimseye iftira atma... Aynı burada olduğun gibi diğer tüm tahminlerinde de aynı PARANOYAKLIK devam ediyor. Ereğli'yi benim çökerttiğimi, pazarladığımı söyleyecek kadar da saçmalayabiliyorsun...

Şimdide Şişe'ye geldim arkdaşlarla iki laf ettim, alsam mı dedim diye, Şişe'yi çökertecekmişim...

ÇÖKERTME GÜCÜM OLSA SENİ ÇÖKERTİRDİM BUKADAR SENEDE...

Son düzenleme : fedoramca; 17-10-2024 saat: 09:20.

3. Yahu sen ne şaban bir adamsın. Gitmiş yöneticiye sormuş. Oda otur evladım sana nasıl yapılacağını anlatim mi diyecek idi. Adam sistem yakalar falan diye geçiştirmiş .
    Sen nasıl bilgisayar müh. sin. O da kolpa değil mi fedor. Hem yeni pozisyona geçmiş idin. Yoğundun falan ? Hayrola. Yine başladı mı topik nöbetleri. ?

Polise gidip. Şimdi memur bey banka nasıl soyuluyor sistem bir şekilde yakalar herhalde ben soyabilir miyim demek gibi salakça bişi.

4. maşallah....

5.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    maşallah....
    Dellendi 😊 kalıcı olur umarım. Ytd

6. Al şişeee dön köşeee

Al şişeee gitme işeee

Şişecam camdır geriri heyecamdır

Ytd

7. Kudurdu kudurdu

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dellendi 😊 kalıcı olur umarım. Ytd
    maşallah.. sendekiler duruyor mu yeni mi aldın...

Sayfa 329/475 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •