Sayfa 135/1000 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Viop LX

1. deniz43 deniz43 is offline
    Altın Üye

Duhul
    Feb 2017
    Gönderi
    11,290
    Blog Entries
    6
    https://www.ekonomim.com/ekonomi/202...-haberi-774098

2025 yılı bütçesinin büyüklüğü belli oldu
    Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 2025 bütçe teklifi bilgilendirme toplantısında konuştu. 2025 Yılı Merkezi Yönetim Bütçesi'ne ilişkin açıklamada, bütçe giderleri 14 trilyon 731 milyar lira, bütçe gelirleri ise 12 trilyon 800 milyar lira olarak öngörüldü.

-2024 yılı bütçesine göre giderlerde %32.84 artış (genellikle yıl içinde revize edilip ,ilave ödenekle bu rakamlarda artış oluyor.

-Gelirlerde ise %51.7 artış öngörülmüş.

Enflasyon hedefi ise %17.5!....

Son derece tutarsız...giderlerdeki artışı hedeflenen enflasyon oranıyla sınırlamasan hedeflenen enflasyon nasıl tutacak.Gelir artışı hedefi ,ise planlanan enflasyon oranında mümkün değil,ancak %50 enflasyon ile olabilir...

deniz hoca güzel anlatmış.
    linkin içinde sağlık bakanlığına ayrılan para ne kadar bakın,
    sabah belirttiğim gibi sağlık sektörü ve inşaat sektörü yeni zenginler yarattı , ama vergi sıralamasında bunları göremiyoruz bunu geç vergi borçları siliniyor
    bununla ilgili bir sürü iddia ve haber okuyoruz .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    ben grafikleri hazırlayan dek şuraya

GÜLDÜR GÜLDÜR BÜLENT ERSOY... ya settaaar, Allah-ül azim kısa videosu bulalım bi zahmet (ben yine bulamadım )

YANLIŞSINIZ...

trend çok ama çok sağlıklı bir şekilde TEKNİĞE uygun olarak devam ediyor

illaki ''çıtak dayu ile tenknük analiz kitaabımın ortasından kranfinkleri...'' koyduracaksınız
    bekliyorum ama sade graf olsun ortalamasız tartışalım graf üzerinden
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Turhan Çömez
    @ComezTurhan
    ��Eskiden özel hastanelerin denetimi yılda 2 kez ve önceden bildirilmeden (habersiz) yapılırdı.
    ��Geçen yıl yönetmeliği değiştirdiler; artık yılda bir kez ve önceden haber verilerek denetleniyorlar.
    ��Peki olması gerektiği gibi bir denetim yapılıyor mu?
    ��Kesinlikle hayır!
    ��Denetlense bu korkunç tablo, bu rezalet olur muydu?
    ÖS 2:04 · 20 Eki 2024
    ·
    29,9 B
    Görüntülenme

Bütçeden en yüksek payı eğitim aldı
    Millî Eğitim Bakanlığı bütçesi 2025 yılında 1 trilyon 452 milyar liraya yükseltildi. Böylece bütçeden yüzde 14,8 oranı ile en büyük payı eğitim aldı.

Sağlık hizmetleri için 1 trilyon 106 milyar lira kaynak ayrıldı. Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan yapılacak sağlık harcamaları da eklendiğinde sağlık alanına ayrılan toplam kaynak, 2 trilyon 435 milyar liraya ulaşacak.

Sosyal yardım ve destekler için bütçede 651 milyar lira kaynak ayrıldı. Bu tutar 2025 yılı bütçesinin yüzde 4,4’üne denk geliyor.

pasta büyük olduğundan hergün daha çok iddia okuyoruz.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. Gönderi

Yeni gönderileri gör
    Sohbet
    Abdurrahman Dilipak
    @aDilipak
    Sağlıkta yarın da ilaç vurgunu patlayınca görürsünüz! Daha bunlar ne ki! Bir gün Şehir hastahanelerinin İhaleleri, yapılan anlaşmalar, verilen teminatlar, garantiler ve dönen dolaplar. Üniversite hastahaneleri, özel hastahaneler, Doktorluk yapan Milletvekilleri ve diğer VIP hastaların şişirilen faturaları kamu özel elele yenilen haltlar. Sağlık Adaletten daha temiz değil. Neyse ki, Adalet camiasından bir yiğit savcı yolsuzluk balonuna bir iğne batırdı. BOMMMM! Daha yeni başlıyoruz. Daha bir bendden su kaçağı var. Baraj patlarsa görürsünüz..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bekliyorum ama sade graf olsun ortalamasız tartışalım graf üzerinden
    yaaa bismillaaaah

şimdi İDEAL bir BOĞA PİYASASI nasıl oluşur onu anlatayım önce:

1- sol magenta çizgi: alt bolincırdan kurtuluş ve orta bolincıra gidiş

2- kırmızı kutucuk : mal toplama falan diye uzatmayayım... geleceği görüş veya yurdışı piyasaların nasıl hareket edeceğini bekleme

3- yeşil çizgi: orta maviyi geçtim... AL'dım piyasayı

4- mavi çizgi orta maviyi tekrar test etmeliyim İKİLİ DİP

5- mavi kutu boğalar piyasayı AL'mış ise trend böyle olur.. 1 saatte % 2

''lem ÇITAK, bi miktir git... 1 takkkalık grafiknen bize trend anlatıyon aqua...'' deyecekler üçün

ilk 4 madde magenta kutununun içinde mi ?

(orta kahverenginin orada bir süre git-gel bekleme, burada da var... dikkatli bakarsanız )

değil diyen vaar ise Allah'tan korksun

yine ilk 4 maddede yazdıklarımın aynısı var mı ? yok mu ?

bu yukarıdaki 3 grafik ile bu alttaki grafik arasında 1 dene fark bulana...

zor günler üçün sakladığım 125bing maliyetli 1 şortum vardı, onu virmanlıyacam yarın

bırakın adam İKİLİ DİBİNİ yapsın daa (en sağdaki mavi çizgi)

oldumu dayu

grafikler sade... ona laf yok...

rakam yok bişiy yok... 3 dene çizgi var

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku

2024 başlarında

birisi ''işte 275 dolar hedef... bende önce 238 mi birşey'' muhabbeti olmuştu (seninlemiydi, kiminleydi o muhabbet )

o godumun 238'i burada işte... KAFFERENGİ

ben gelmişken dokunur diye 238 dolar beklemiştim... dokunmadan başlamıştı yukarı harekete

7. çıtak,

ortalama koymadan anlat dedim bir sürü ortalama var burayı geçerse bu burayı geçerse ortalama üzerinden herkes yorum yapar trend başladığındabunun için teknik analize gerek yok .
    Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    teknik pıst 100 de 9500 kadar ki hareket teknik olarak fiyatlamadır , 9500 bölgesinden sonra haftalık ve aylık graflara yayılıyorsa bizim bilmediğimiz onların bildiği bir kriz fiyatlıyorsundur .

ben yukarda alıntıladığım yorumla senin cevapların aynı konuları barındırmıyor.Alıntıladığım yorum yukardan game over başladıktan sonraki aşağı salınımla alakalı
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. bu grafı burada 5.9.2024 de paylaştım Sel kardeşim spotta pozisyon açtığı için sevdiğimden haftalık graf üzerinden dikkat etmesini uyarı msj olarak paylaştım pıst 3.08 lerde 9500 örneği bu yüzden death cross şimdi bunun devamında aylık graflara bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 135/1000 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •