Sayfa 145/212 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon
Arama sonucu : 1691 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Bizi ilgilendiren konu pkart piyasa değeri ne olmalı....piyasa değeri = ödenmiş sermaye x hisse fiyatı.....buradan ne çıkıyor ödenmiş sermaye % 100 artarsa hisse fiyatı % 100 düşer sonuçta piyasa değeri aynı kalır.......pkart piyasa değeri bugün ki enflasyonist ortamda ne olmalı....bunu tahmin edebilen tahmini hissede ki potansiyeli görür.....hisse zaten toplu....bedelsiz olsada toplu bedelli olsada toplu birşey değişmeyecek..

2. Zborsada pkartın haberler kısmına bakınca her on haberin on beşinde devre kesmiş. İşte böyle döt lalesi bir kağıdımız var hamdolsun (!!!!)

3. bu hissede korkunç sabır olması lazım....gerçekten nasıl bir tahtacısı var çözmek zor...resmen yatırımcının aklı ile dalga geçiyorlar...ben kimsenin mal sattığını düşünmüyorum büyük yatırımcı tarafında al gülüm ver gülüm arada kalanın canı çıksın durumu var...

4. kendi adıma 1 lot satmadım satmayı da düşünmüyorum kaça düşürürlerse düşürsünler...

5. Rex bu vaziyette satacak adamı nereden bulacaklar zaten öyle de bi dertleri yok bu tahtadan mal almak yürek ister taşımak mangal gibi yürek ister bunu çok iyi biliyolar oyalansınlar bakalım biraz daha devlet düşmüş 3-5 kuruşun peşine er ya da geç öyle %4 net kâr'ların hesapları verilecek şikayete mücadeleye devam

6. Az daha sabret tahtacı seve seve çıkarmadığ tahtayı .... .... çıkartacaksın bugün bi şikayet daha gitti SPK ya cimer'e O %4 kârların hesabı verilecek azdan az çoktan çok

7. Önemli olan hissedilen miktar. Azdan cok gider Zaten sirket bir inceleme geçiriyor sene sonuna doğru sonuç belli olur 5-10 ml ceza kesilir geçer. Thalesten hammadde aliyorum bu kadar fiyata diyecek gececek. Çok umitlenmemek gerek.
    Su an dikkatimi ceken alimlarda yabanci orani 38 üstüne çıktı genelde sabit %31 ile %37 arası dolaşırdı bu oran alimlar devam ederse bence birseylerin başlangıcı olabilir...
     Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Az daha sabret tahtacı seve seve çıkarmadığ tahtayı .... .... çıkartacaksın bugün bi şikayet daha gitti SPK ya cimer'e O %4 kârların hesabı verilecek azdan az çoktan çok
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bilanco 30 ekime kadar gelecek ama bu kagıdın bilancoyla hareket ettigini hic gormedim

Sayfa 145/212 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •