Tbmm.. olarak dedim..hisse artık..zaten karıştığı kadar karışıyor..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tbmm.. olarak dedim..hisse artık..zaten karıştığı kadar karışıyor..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
borsa ve hisseler sert düştü..umarım en kısa sürede toparlanırız...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
HAFTALIKTA 3 noktada test edilen yükseliş, barın 55.88 de (leylak renge) çarptığı seviye üzerinde kaldığı sürece,yükseliş potansiyelini korumaya devam edecektir.. ancak bu seviye çevresinde veya altında kalmaya devam ederse, leylak yataya dönüp olası destek seviyesini belirleyecektir.. kırılmanın stop olarak çalışması için yeşil ve beyaz renklerin bir birinden ayrılması gerekir... şimdilik yaylar gerilebildiğince geriliyor... bu hafta için, 62.88 ve üzeri güvenli bölge.. iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
kimisi borsada tek gerçek fiyattır diyor ,yaşar erdinç gibi üstadlar da fiyat şeytandır diyor...ben de hep fiyat şeytandır algıları kolay bozabiliyor düşüncesindeyim...zamanı gelince beklentileri peyder pey gerçekleştiğinde gerçek fiyatlamanın oluşmasını bekliyorum...bazen aylar veya yıllar sonrasının beklentilerini bu günden alıyoruz ama piyasamız çoğu sefer yumurta kapıya dayandığında ve gerçekleşmeye başladığında beklentileri alıyor...
bakalım egegübrede piyasa bu günden mi yoksa yumurta kapıya dayandığında mı beklentileri fiyatlayacak ?? 2025 yılının ortalarında artık iskelelerimiz tamamlanmış olacak...o vakte kadar sipariş verilen vinçler de gelmiş olacak...tahminlerime göre aralık ayının sonunda var olan sözleşme bittiğinde tank çiftliği de kaldırılarak liman alanına eklenecek...tam olarak byd ye hazır olacak...hazır olduktan sonra ben byd ile ilgili gelişmelerin olmasını bekliyorum..körfezde en uygun liman egegübrenin limanı...
700 dönümlük arazi ile ilgili gelişmeler de olabilir..orayı da yakından takip ediyor olacağız...kendim için sabır diyorum...başkasına karışmam....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
ben hisse degil bu sefer toprak aldım gibi bakıyorum ege gubre ye o yuzden kısa vadede fiyat benim için önemli degil gelişmeleri takip ederiz ...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
maharaj dostumuz yakın geçmişte 1.derece sit alanından 3. derece sit alanına giren 700 dönümlük arazinin değerini araştırmaları sonucu en az 10 milyar tl ettiğini bulmuştu...şu anda egegübrenin arsası ile birlikte tüm varlıklarının değeri 5,9 milyar tl....burada bir terslik olduğu çok açık..umulur ki BYD nin gelmesi ile birlikte egegübre de gerçek değerine çıkar...BYD burada bir katalizör olabilir....bekliyoruz....
Hocam dediklerinin hepsi doğru.Tek sıkıntı patron.Adam yaşlı ve nöronlarinda kayıp var.Ufak düşünüyor ve ufak yatırımcıyı üç beş çarpma derdinde paylaşımcı değil.
Hepsi benim olsun diyen aç gözlü.
Ya patronun gözünün dolması lazım veya gözünün Toprağı gösterip hakkın rahmetine kavuşması lazım.
Ufak bir ihtimal hisseye büyük bir alıcının girip ederine taşıması lazım buna patron karşı durmak ister.
SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri