Sayfa 271/398 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 2,161 - 2,168 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by dmrcelik Yazıyı Oku
    Yine toplanmış leş kargaları. Didik didik edin bakalım makyajlı ya. Bi de ironi yapıyor aklınca, muazzam karlılığı olan şirket vs. diyerek. Herkes mal bi bunlar akıllı ya. Muazzam olan bir durum olmadığını biliyoruz, tüm beklenti işlerin ve sektörün düzelmesi, marjların toparlaması yönünde. Riskler kadar beklentiler de var. Sanki bistte tüm şirketler kar rekoru kırıyor da gelip burada eregl aşağı eregl yukarı ağızlarından düşüremediler.
    dmr, senin bana teşekkür etmen gerekiyorken küfrediyorsun. Yanlış anlama, bana küfür etmene itirazım yok, itirazım yapman gerekenin tersini yapmana. Burada hiç kimsenin farkında olmadığı, temelciler açısından çok önemli bir detayı su yüzüne çıkartıyorum, bu önemli mevzuya dikkatinizi çekiyorum ama sen minnettar olup teşekkür edeceğine tam tersini yapıp hakaret etme cihetine gidiyorsun. Bu detayın bugüne kadar hiç kimse farkında olmadı, TH bunu açıklayana kadar. Maalesef senin yeterli borsa tecrüben ve finansal okuryazarlığın olmadığı gibi ayni zamanda duygularıyla hareket eden birisin, ayrıca teşekkür etmen gerektiğinde hakaret eden, muhtemelen de küfür etmen gerektiğinde de teşekkür eden birisin. Borsa sana uygun bir yer değil benden söylemesi.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Fedor ekolü Sende ödersin bedelini. Ödertttittitrirler. Merak etme. Ama yarın ama 2 sene sonra ama 10 sene sonra.
    Matdeyyus Ereğli sonunda sana kalacak! Ne mutlu sana!

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Alem adamsın TH. Şirket gece gündüz demeden 3 ay çalışmış 800 milyon gibi devasa!!! bir kar rakamı göndermiş sen bunu 10 dk içinde 150 milyon zarara çevirdin. Bende takılıyorum dum zaten .
    Bu arada sankim sankim 2008 öncesi gibi kokular falan geliyor ABD taraflarından.??? Bişiler pişiyor mu orada ?
    Alem adam olduğumu bilmeyen yok zaten.

Ciddi şüphelerim var bu pişme mevzusunda. Trump'ın kazanacağı artık belli oldu, hatta Goldman Sachs da bu yönde fikir beyan etti. Pozisyonlar bu beklenti üzerine açılıyor / kapanıyor. Bir şeyler kopacak artık.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

4.  Alıntı Originally Posted by Otuzikibin-Ellibin Yazıyı Oku
    Matdeyyus Ereğli sonunda sana kalacak! Ne mutlu sana!

Siz hele taşıyın biraz daha. Siz olmasanız bizim gibiler ne yapacaklar. 2.5 sene oldu diyorsun . Bu enflasyon ortamında iyi ırgatlık valla . ekol işte ne yapacan. bu arkadaşlarda böyle.

Eylül ayı çelik üretimleri,

Türkiye %6,5 artışla 3,1 Mt üretti.

Çin, Eylül 2024'te Eylül 2023'e göre %6,1 düşüşle 77,1 Mt üretti. Hindistan, %0,2 düşüşle 11,7 Mt üretti. Japonya, %5,8 düşüşle 6,6 Mt üretti. ABD, %1,2 artışla 6,7 ​​Mt üretti. Rusya'nın %10,3 düşüşle 5,6 Mt ürettiği tahmin ediliyor. Güney Kore, %1,3 artışla 5,5 Mt üretti. Almanya, %4,3 artışla 3,0 Mt üretti. Türkiye, %6,5 artışla 3,1 Mt üretti. Brezilya, %9,9 artışla 2,8 Mt üretti. İran'ın %41,2 düşüşle 1,5 Mt ürettiği tahmin ediliyor.

https://worldsteel.org/media/press-r...el-production/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    ben uyumadan once emirleri gondereyim . neme lazim sabah taban felan olur
    Borsada hiç bir şeyin garantisi yok. Düşecek dersin çıkar, çıkacak dersin düşer. Bu da olmadı yataya sarar, aylarca veya yıllarca hapseder. Dengesizlik ve önceden öngörülemezlik borsanın en önemli özellikleri. Zaten bu yüzden borsanın ana karakteri manik depresifliktir. Bilançonun bu şekilde geleceği biliniyordu. Profesyoneller ise gerçek 3. çeyrek net karının 800M TL olmadığının aslında zarar olduğunun da bilincinde. Bunun bilincinde olmayanlar KY ler ile marjinal yatırımcılar.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Fedor ekolü Sende ödersin bedelini. Ödertttittitrirler. Merak etme. Ama yarın ama 2 sene sonra ama 10 sene sonra.
    Fedorun yeri bambaşka ya, onun yerini hiç kimse dolduramaz. ONE OFF türden biri o.

Adam BİST'teki 7 milyon KY'yı o kadar güzel kendi karakterinde ve bünyesinde yansıtıyor ki ona hayran olmamak imkansız. Ben adamı seviyorum şahsen.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku

Siz hele taşıyın biraz daha. Siz olmasanız bizim gibiler ne yapacaklar. 2.5 sene oldu diyorsun . Bu enflasyon ortamında iyi ırgatlık valla . ekol işte ne yapacan. bu arkadaşlarda böyle.
    Tamam anlaştık, ne zaman satacağımızı söylersin gerçi bas bas bağırıyorsun , toton yırtılacak yakında
    Biz kazanmasak da olur, önemli olan kimin kazandığı değil, Ereğlinin kazandırması aslolan bu bizim için

Sayfa 271/398 İlkİlk ... 171221261269270271272273281321371 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •