Originally Posted by
dmrcelik
Yine toplanmış leş kargaları. Didik didik edin bakalım makyajlı ya. Bi de ironi yapıyor aklınca, muazzam karlılığı olan şirket vs. diyerek. Herkes mal bi bunlar akıllı ya. Muazzam olan bir durum olmadığını biliyoruz, tüm beklenti işlerin ve sektörün düzelmesi, marjların toparlaması yönünde. Riskler kadar beklentiler de var. Sanki bistte tüm şirketler kar rekoru kırıyor da gelip burada eregl aşağı eregl yukarı ağızlarından düşüremediler.
dmr, senin bana teşekkür etmen gerekiyorken küfrediyorsun. Yanlış anlama, bana küfür etmene itirazım yok, itirazım yapman gerekenin tersini yapmana. Burada hiç kimsenin farkında olmadığı, temelciler açısından çok önemli bir detayı su yüzüne çıkartıyorum, bu önemli mevzuya dikkatinizi çekiyorum ama sen minnettar olup teşekkür edeceğine tam tersini yapıp hakaret etme cihetine gidiyorsun. Bu detayın bugüne kadar hiç kimse farkında olmadı, TH bunu açıklayana kadar. Maalesef senin yeterli borsa tecrüben ve finansal okuryazarlığın olmadığı gibi ayni zamanda duygularıyla hareket eden birisin, ayrıca teşekkür etmen gerektiğinde hakaret eden, muhtemelen de küfür etmen gerektiğinde de teşekkür eden birisin. Borsa sana uygun bir yer değil benden söylemesi.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri