Turkiyede borsadan yapilan kazanca bakin wooow
https://www.facebook.com/reel/931472755462841
BU yasima geldim ilk defa AKP CHP MHP ayni safhada goruyorum
Karsilarinda hickimse yok Zafer partisi %1 bile degil
Ne kadar ilginc dimi? FeTO nun TR den kactigi sene Abdullah Ocalan TR ye getiriliyor
FETO nun oldugu gunlerde Abdullah Ocalan meclise gelsin konussun teklifi veriliyor
Tesaduf heralde.
Isin garibide CHP artik Ataturk un partisi degil
MHP de ulkucu vatanseverlerin partisi degil
TSK zaten bitmis bitkisel hayatta
Ulkenin haline bak
Sanki tepeden birileri Kurt devleti kurulsun diye adim adim plan yapmis herkeside satin almis
Tepedeki gucun ne kadar buyuk bir guc oldugunu siz anlayin artik
Tamda bugunlerde anayasadaki falanca madde degissin diye israrlar
Hepside ayni anda konusuyor hepsine emir tepeden ayni anda gitmis
Sonumuz hayrola
Kasa sahibi olarak anahtarları kaybettiniz diyelim.
Kasada altınlarınız ve dövizleriniz var.
Birine kasayı açtırmak lazım değil mi?
Açacak kişi de çilingir.
Ne yapalım? Sonsuza kadar orada mı kalsın.
Tabi bu kasa açmanın da bir prosedürü var. Çilingir, kasa sahibi, banka yetkilisi olmadan zaten açamaz.
Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ) Tesisi giriş kapısında iki patlama oldu, bölgede silah sesleri duyuldu.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri bakanı : Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.
Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır.
Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Balgatta bir bankanın kiralık kasaları soyulmuştu, kimine göre 11 kimine göre 68 kasa açılmıştı 300 metrelik tünelin girişi bile bulunamadı dediler, dosyayı kapattılar.
Haaa... Bir de 2 dakika sonra alarm çalıyor, kasayı dışarıdan açamıyorlar belki de içeriden kaynakladılar, polisler dışarıda soyguncular içeride ne olduysa oldu orada.
Hiç olmazsa kıvrımlı bir kamera ile içeriye bakılamazmıydı veya dinleme imkanına mı olmadı?
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri