Originally Posted by sindoma53 şuanda 0.54 de petkoşun Tamam işte bende onu diyorum, son üc yılın dibi Düşecek yeri kalmamış
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Tamam işte bende onu diyorum, son üc yılın dibi Düşecek yeri kalmamış Son 3 yılın dibi 0,47 USD. Mevcut fiyat 0,54 USD. Daha ~%15 var ağam...
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Originally Posted by KısaVade Son 3 yılın dibi 0,47 USD. Mevcut fiyat 0,54 USD. Daha ~%15 var ağam... O zaman son 2 yıl olsun 2 yıl içinde endekis 54 cente düşerse varsayımıyla sindoma abinin petkim kaç cent olur sorusunun cevabını arıyoruz
Originally Posted by *Bozkurt O zaman son 2 yıl olsun 2 yıl içinde endekis 54 cente düşerse varsayımıyla sindoma abinin petkim kaç cent olur sorusunun cevabını arıyoruz Ağam sen o varsayımı yanlış anlamış olma...!? "Endeks 54 cente düşerse" demedi sanırım @sindoma53. Ben mi yanlış okudum? Gitti kafalar
Originally Posted by *Bozkurt Tamam işte bende onu diyorum, son üc yılın dibi Düşecek yeri kalmamış biraz daha düşücek bana göre ilk etap 0.51
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Originally Posted by *Bozkurt Tamam işte bende onu diyorum, son üc yılın dibi Düşecek yeri kalmamış Onuda parmaklıcam, az kaldı dibini sıyırsım hele bi
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by işçi74 Onuda parmaklıcam, az kaldı dibini sıyırsım hele bi Dayucuğum bugün petkoşcuum dan yaklaşık olarak 3bin gayme tırtıkladım, ekmek teknem o benim yaw, fazla barnaklamayın
Forum Rules
Yer İmleri